ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Δωρεά ασθενοφόρου από τον Δήμο Κοζάνης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο - Βίντεο


Ο Δήμος Κοζάνης στα πλαίσια της μακράς συνεργασίας με το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, παρέδωσε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, ένα ασθενοφόρο, το οποίο με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης αποφάσισε να...
δωρίσει στο νοσοκομείο.
Ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Μαλούτας και δημοτικοί σύμβουλοι, βρέθηκαν στο χώρο του νοσοκομείου για την παράδοση του ασθενοφόρου που θα στελεχώσει αμέσως το υπάρχον δυναμικό του.
Ο κ. Μαλούτας ανέφερε πως «ο δήμος Κοζάνης ήταν και θα είναι αρωγός για το νοσοκομείο, με βασικό στόχο να απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες τις βέλτιστες υγειονομικές υπηρεσίες» και επεσήμανε πως «βασική πεποίθησή μας είναι ένα νέο νοσοκομείο στον κόμβο της Εγνατίας, το οποίο θα εξυπηρετεί πληθυσμιακά το μεγαλύτερο μέρος πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».

Η κ. Μπούρζου τόνισε «αυτές τις ημέρες που αυξάνεται η επισκεψιμότητα και οι ασθενείς, άρα και οι ανάγκες των διακομιδών στο νοσοκομείο, ο Δήμος Κοζάνης πραγματοποίησε αυτή τη δωρεά και ευχαριστούμε θερμά γι΄ αυτό.

Στη συνέχεια τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν τους χώρους του νοσοκομείου, όπου συζήτησαν για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν, και αντάλλαξαν ευχές με τους ασθενείς.

Δείτε τι δήλωσαν ο Δήμαρχος Κοζάνης και η Διοικήτρια των Ενοποιημένων Νοσοκομείων Κοζάνης-Πτολεμαΐδας:
 

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: