ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Ο Χριστόδουλος δολοφονήθηκε». Σοβαρές καταγγελίες για τις συνθήκες θανάτου του.

Σοβαρές καταγγελίες για τις συνθήκες θανάτου του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Ποιοι ισχυρίζονται ότι ο Χριστόδουλος δολοφονήθηκε;
Πολύ σοβαρές καταγγελίες έγιναν στην εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Ο στενός συνεργάτης του Μακαριστού Χριστοδούλου, επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας αλλά και ο... ποινικολόγος, Κωνσταντίνος Πλεύρης, επίσης φίλος του Χριστόδουλου, ήταν κατηγορηματικοί: «Τον αρχιεπίσκοπο τον δολοφόνησαν.
Μάλιστα ο κ.Πλεύρης επικαλούμενος μαρτυρία του πρώην θεράποντος ιατρού του μεγάλου ιεράρχη, γιατρού Φώλια, τόνισε ότι «μου είχε πει ο γιατρός του ότι δύο καρκίνοι δεν δικαιολογούνται. Στο Αρεταίειο όπως έλεγε και ο Χριστόδουλος είχε υποστεί αλλεπάλληλες ακτινοβολίες. Μετά τον πήγαν στην Αμερική, τον άνοιξαν και δεν του έκαναν μεταμόσχευση. Και εκεί κάτι έγινε. Έχω ζητήσει από το 2010 να δοθεί στη δημοσιότητα ο ιατρικός του φάκελος.

Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ο θάνατος του μακαριστού Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλου πιθανόν να οφείλεται και σε ιατρικά λάθη», είπε ο κ.Πλεύρης και επανέλαβε όσα είχε πει και στο παρελθόν:

«Κινούμαι βάσει πληροφοριών από γιατρούς που ήταν στο πλευρό του. Θεωρώ πως χρήζουν περαιτέρω έρευνας όλα όσα μου ανέφερε σε συζητήσεις που είχα με τον επιστήμονα που κούραρε τον μακαριστό. Ο Χριστόδουλος υπήρξε δημόσιο πρόσωπο και επιβάλλεται να δοθεί στη δημοσιότητα ο ιατρικός του φάκελος. Για να μάθει ο κόσμος από τι ακριβώς απεβίωσε και αν ακολουθήθηκε η ενδεδειγμένη θεραπεία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μεταξύ των θεραπόντων ιατρών υπήρξαν σοβαρές διαφωνίες.

Για να πάψουν να κυκλοφορούν αυτού του είδους οι φήμες, πρέπει να ληφθεί η ευθύνη από την Ιερά Σύνοδο και να δώσει στη δημοσιότητα τον ιατρικό φάκελο».
Ο πρώην πολιτικός εξηγεί πως αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του, τότε θα θεωρηθεί ύποπτο. «Θα επιτύχω το στόχο μου δια της δικαστικής οδού», κατέληξε.
Kατηγορηματικός ήταν και ο κ.Τζούμας. «Είναι πια ξεκάθαρο για μας που τον γνωρίζαμε. Τον δολοφόνησαν«, είπε ο κ.Τζούμας.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: