ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Προσοχή: Χαλάει ο καιρός την Τρίτη

Χαλάει αύριο,Τρίτη ο καιρός και αναμένονται ,ισχυροί άνεμοι καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.
Στην Αττική θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ...
δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 8 με βαθμιαία εξασθένηση στα 4 με 6 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται αίθριος και από το απόγευμα προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι  άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στα 4 τοπικά 5 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε νοτίους 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 09 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και στη κεντρική Μακεδονία τοπικά 8 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίους νοτιοδυτικούς τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.
 Θερμοκρασία: από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Τις πρωινές ώρες κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός.
Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες πιθανώς να σημειωθούν σποραδικές βροχές στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές στα βορειοδυτικά.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 7 με 9 και πιθανώς στο νότιο Ιόνιο τοπικά 10 που μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν στα 5 με 7 μποφόρ. Αργότερα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από 00 έως 08 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες με πιθανότητα για λίγες βροχές στα νότια και γρήγορα αίθριος. Από το βραδύ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 8 πρόσκαιρα στα νότια τις πρωινές ώρες 9 και πιθανόν τοπικά 10 μποφόρ, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν στα 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτίους νοτιοδυτικούς τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι γενικά αίθριος.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 7 με 8 πρόσκαιρα στη Κρήτη τις πρωινές ώρες τοπικά 9 μποφόρ, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν στα 4 με 6 και το βραδύ στις Κυκλάδες θα στραφούν σε νοτίους νοτιοδυτικούς τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από το βράδυ γενικά αίθριος.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 8 που βαθμιαία θα στραφούν σε βορείους βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν στα 4 με 6 και στα νοτιά τοπικά 7 μποφόρ. Το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε νοτίους τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: