ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Χαλάει ο καιρός και πάλι!!! Με βροχές και καταιγίδες η Κυριακή..

Χαλάει και πάλι ο καιρός από σήμερα Κυριακή καθώς θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο,ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι τοπικά έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το μεσημέρι θα σημειωθούν αρχικά βροχές και βαθμιαία καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στη Δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα αλλά από το απόγευμα στη Μακεδονία βαθμιαία θα ασθενήσουν, όμως θα πέσουν λίγα χιόνια θα πέσουν σε ορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα κυμανθεί 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο,προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες κυρίως στις βορειότερες περιοχές θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν σε ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές από το μεσημέρι στις Κυκλάδες και από το απόγευμα στην Κρήτη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές όπου από το απόγευμα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: