ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ο θησαυρός που κατασχέθηκε στο σπίτι του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη

Έναν μεγάλο θησαυρό κατάσχεσαν οι αστυνομικοί συνοδεία εισαγγελέα από το σπίτι του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στη Βάρη. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά , κοσμήματα αμύθητης αξίας , αλλά κυρίως λογαριασμοί από... τράπεζες σε ολόκληρο τον κόσμο περιέχονται στο αρχείο του μεγαλοεπιχειρηματία.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουν οι έκπληκτοι εισαγγελείς στα παραστατικά λογαριασμών , που δείχνουν όχι μόνο δικτύωση του με άλλους επιχειρηματικούς ομίλους , αλλά και καταθέσεις εκατομμυρίων σε τράπεζες του εξωτερικού , στην Ελβετία , τη Γερμανία , τη Σιγκαπούρη, το Χόνγκ Κόνγκ και αλλού. Οι δικαστές τώρα ελπίζουν ότι από το άνοιγμα των λογαριασμών του θα εξαχθούν πολύτιμα συμπεράσματα , αφού η κίνησή τους θα αποκαλύψει διαδρομές ιδιαίτερης δικτύωσης του επιχειρηματία ακόμα και με αξιωματούχους του Δημοσίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης συνελήφθη στο σπίτι -φρούριο στη Βάρη και δεν φαινόταν να περιμένει τη σύλληψη. Αντίθετα, σε στενούς του φίλους τις προηγούμενες εβδομάδες εκμυστηρευόταν ότι αισθανόταν τον εαυτόν του «άτρωτο» από ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η σύλληψή του είχε αποφασιστεί από ημέρες , αφού η ανακρίτρια είχε εντοπίσει μεγάλες του καταθέσεις στο εξωτερικό και επομένως είχε πειστεί ότι μπορούσε να προετοιμάσει τη φυγή του, παρότι είχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: