ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πιθανότητα χιονόπτωσης στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη



Μεγάλωσαν οι πιθανότητες για χιονόπτωση το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης 19/12, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μας στοιχεία. Δίνουμε 75-80% πιθανότητες να υπάρξει χιονόπτωση ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Αν αλλάξει κάτι στα προγνωστικά μας στοιχεία θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.
Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται από τις πρωινές ως και μεσημεριανές ώρες της ημέρας, να βρέχει κατά διαστήματα με ασθενή ως και μέτρια ένταση. Η θερμοκρασία μέσα στο μεσημέρι και κυρίως το απόγευμα, θα σημειώσει πτώση, τέτοια ώστε αργά το απόγευμα και προς το βράδυ, να σημειωθεί ασθενούς έντασης χιονόπτωση ή νιφαδόπτωση.

Από το βράδυ της Τετάρτης και προς τα ξημερώματα της Πέμπτης θα επικρατεί αρκετή συννεφιά, χωρίς χιονόπτωση. Δεν υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να υπάρξει χιονόστρωση μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Πιθανότητες υπάρχουν για ελαφριού τύπου χιονόστρωση κυρίως σε ευαίσθητες επιφάνειες όπως αυτοκίνητα, πάρκα κ.τ.λ, σε περιοχές όπως το Πανόραμα, το Ρετζίκι και το Ασβεστοχώρι.

greek-weather.org
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: