ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ολόκληρη συλλογή από δονητές ανακάλυψαν αστυνομικοί που έψαχναν ναρκωτικά σε σπίτι παρουσιαστή


Η πληροφορία είχε περάσει σε στελέχη της Υπηρεσίας Δίωξης ναρκωτικών εδώ και καιρό. Αυτό που τους έλειπε ήταν το... «κούμπωμα». Κοινώς την μαρτυρία κάποιου ότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής της Ελληνικής τηλεόρασης αρέσκεται να «πίνει» γραμμές.
Και μιλάμε τώρα για γραμμές όχι αστεία. Ο καθένας μπορεί για πάρτη του να κάνει ότι θέλει. νόμιμο παράνομο είναι θέμα επιλογής. Το «αγόρι» όμως αυτό το τελευταίο διάστημα είχε εκτεθεί. Δεν έμενε μόνο στις δικές του αδυναμίες αλλά φρόντιζε και τα φιλαράκια του. Αποτέλεσμα; Ν΄αγοράζει και να διατηρεί στο σπίτι του «κοκό» αρκετό. Τόσο που θα μπορούσε να περάσει στην κατηγορία της εμπορίας και ουχί της κατοχής. Η πληροφορία κουμπώθηκε και πριν μερικές μέρες κλιμάκιο του τμήματος έκανε πέσιμο στο σπίτι του. Για καλή του τύχη βρήκαν μόνο κάποια γραμμάρια. Το κακό είναι ότι στην έρευνα βρήκαν μια συλλογή made in Holland από δονητές όλων των ειδών. Σε ερώτηση των αστυνομικών ο πρωταγωνιστής αποφάνθηκε. «Είναι δικά μου και αποκλειστικά και μόνο για προσωπική μου χρήση» . Βεντούζα…λέμε. Τώρα θα μου πείτε γιατί ρώτησε ο αστυνομικός; Μα γιατί σκόπευε να κόψει τις ψεύτικες…για να δει αν κρύβει κάτι μέσα σε αυτές! Η υπόθεση οδηγήθηκε με πλήρη μυστικότητα στον εισαγγελέα και εκκρεμεί το δικαστήριο για κατοχή μέσα στους επόμενους μήνες. Για προσωπική χρήση ε; Και σου φαινόταν λίγο…για να λέμε την αλήθεια τώρα!!!

gossip-tv.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: