ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Τραγωδία στην Κρήτη: Δύο νεκροί σε σύγκρουση ασθενοφόρου με ΙΧ-Ανατινάχτηκαν οι φιάλες οξυγόνου

Το δυστύχημα έγινε στην εθνική οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου μετά από σύγκρουση ασθενοφόρου με αυτοκίνητο
Δύο άτομα βρήκαν φρικτό θάνατο στις φλόγες του ασθενοφόρου πριν... φτάσουν οι διασώστες. Το ασθενοφόρο βγήκε από τον δρόμο και ακολούθησαν τρεις εκρήξεις από φιάλες οξυγόνου.
Νεκροί είναι ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης και ένας νεαρός διασώστης (πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων) που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί ακόμα ένα άτομο, που πιθανότατα είναι ασθενής.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τυλίχτηκε στις φλόγες, περίπου στις 08.40 το πρωί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ασθενοφόρο βγήκε από τον δρόμο και ανετράπη, μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες οδηγούνται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Ακολούθησαν τρεις εκρήξεις από φιάλες οξυγόνου που υπήρχαν μέσα στο ασθενοφόρο. Στην περιοχή επικράτησε πανικός. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν, ειδοποίησαν ασθενοφόρο, αλλά δεν μπορούσαν να πλησιάσουν το φλεγόμενο ασθενοφόρο για να βοηθήσουν τους εγκλωβισμένους...

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής. Η φωτιά κατασβέστηκε και τα θύματα ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια νεκρά.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: