ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Την Κυριακή ανακοινώνεται ο Κατσουράνης


Μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό, ο ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη! Η πλευρά του παίκτη ζήτησε το θέμα να κλείσει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου για να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.
Από τις 15 Οκτωβρίου το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πρώην αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού. Από τότε μέχρι σήμερα αυτή η μετακίνηση πέρασε από 40 κύματα, εντός και εκτός ΠΑΕ. Όμως τις τελευταίες ημέρες μετά από αρκετές συζητήσεις από τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφασίσθηκε ο Κώστας Κατσουράνης να είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας.
Στον ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση αυτή καθώς ποντάρουν στο γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει ενεργός σε υψηλό επίπεδο για να διατηρήσει τη θέση του στην Εθνική Ελλάδας και να δώσει ταυτόχρονα μια απάντηση σ’ αυτούς που θέλησαν να τον εμφανίσουν «τελειωμένο» ποδοσφαιρικά.
Με την φανέλα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το καλοκαίρι του 2014 ο Κώστας Κατσουράνης, αφού πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να κλείσει η συμφωνία των δύο πλευρών για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες η οριστική συμφωνία θα επιτευχθεί μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όπου θα κληθεί ο παίκτης στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Η πλευρά του Κατσουράνη επιθυμεί, όπως έχει διαμηνύσει και στον ΠΑΟΚ, η συμφωνία να κλείσει το αργότερο μέχρι της 15 του μηνός προκειμένου ο διεθνής αμυντικός μέσος να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα. Αυτή την στιγμή ο 33χρονος ποδοσφαιριστής προπονείται μόνος του κάθε πρωί με την βοήθεια ενός γυμναστή.

gazzetta
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:
http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: