ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδας – Άλλα τέσσερα “εισιτήρια” απόψε!

Με τέσσερα ματς συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (23/12) η τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, από τα οποία θα προκύψουν ισάριθμα εισιτήρια, που οδηγούν στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού.
Στον 4 αγώνα του προγράμματος, υπάρχει και το ...
μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Πρόκειται για την αναμέτρηση του Αρη με την Καλλιθέα, όπου μετά το 3-1 της ομάδας του Ελ Πάσο στην πρώτη αναμέτρηση, οι κίτρινοι καλούνται να κάνουν την ανατροπή, προκειμένου να βρεθούν αυτοί στην επόμενη φάση. Το έργο τους βέβαια είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Από κει και πέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα προσπαθήσει στις Σέρρες να υπερασπιστεί το 1-0 με το οποίο έχει επικρατήσει στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων και να είναι αυτός που θα περάσει στην επόμενη φάση. Με το ίδιο σκορ έχει επικρατήσει και η Ξάνθη του Εθνικού Γαζώρου στο πρώτο ματς και πλέον τον υποδέχεται στα Πηγάδια.

Τέλος ο Πλατανιάς ταξίδεψε στην Καρδίτσα για τον αγώνα με την τοπική Αναγέννηση έχοντας το μεγάλο αβαντάζ της νίκης του με 3-1 στα Χανιά. Βέβαια  ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει τονίσει στους παίκτες του πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να πετύχουν τον στόχο τους.

Στις 17.00 το απόγευμα ...
Κυριακή (23/12) 
Αναγέννηση Καρδίτσας-Πλατανιάς (17.00)
Skoda Ξάνθη-Εθνικός Γαζώρου (17.00)
Τα παιχνίδια που ξεκινούν στις 20:00
Πανιώνιος-Φωστήρας (20.00)
Άρης-Καλλιθέα (20.00)


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: