ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Δ’ Εθνική – Η προετοιμασία των ομάδων της Κοζάνης για την Κυριακή


Μια καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα με την Αλεξάνδρεια εκτός έδρας είναι η άμεση προτεραιότητα της ομάδας του Μακεδονικού, που θέλει απαραιτήτως βαθμό η βαθμούς για να κλείσει και να αποχαιρετήσει τη χρονιά με αισιοδοξία για τη συνέχεια..
Ο Μακεδονικός ψάχνει τη νίκη που θα τον τονώσει την αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε να κλείσει και τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση η πιθανότητα να μείνει πίσω όσον αναφορά την παραμονή, είναι πλέον ορατή. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή το παιχνίδι της Αλεξάνδρειας, αφού η τοπική ομάδα μπορεί να βρίσκεται κι αυτή χαμηλά στη βαθμολογία αλλά σίγουρα θέλει να αποδείξει την αξία της στο γήπεδο με καλή εμφάνιση και νίκη

Η προσοχή στην Κοζάνη είναι επικεντρωμένη στον αγώνα της Κυριακής με τον Παναργειακόεντός έδρας. Το παιχνίδι μπορεί να μοιάζει εύκολο για τους ερυθρόλευκους αλλά ο κ.Παρασκευάς δε σταματά να τονίζει τους παίκτες του ότι τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια κρύβουν παγίδες.

Ο στόχος των «ερυθρόλευκων » είναι να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και φυσικά να κλείσουν την χρονιά με νίκη. Η Κοζάνη λίγες μέρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2012 , βρίσκεται στην κορυφή δύο βαθμούς διαφορά απο τη Νάουσα και θέλει να κρατήσει και γιατί όχι να αυξήσει αυτή τη διαφορά.

Ένα ακόμα κίνητρο για τους παίκτες του κ. Παρασκευά είναι να κρατήσουν και το μηδέν παθητικό στην άμυνα για έναν ακόμα αγώνα. Η Κοζάνη κατέχει ένα απερίγραπτο ρεκόρ, που δύσκολα να μπορέσει κάποιος να βρει κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Με το ρεκόρ αυτό και την πρωτοκαθεδρία ανάμεσα στις προηγμένες Ευρωπαϊκές χώρες, αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται φέτος στην ομάδα και την άριστη αμυντική λειτουργία της, που έχει αποσοβήσει κάθε κίνδυνο προς την εστία.

*Ματιές στα Σπορ
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: