ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Αποτελέσματα και βαθμολογίες από όλα τα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κοζάνης

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ (Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΡΩΤΗ Η ΑΡΔΑΣΣΑ
Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η Άρδασσα κερδίζοντας στο τοπικό ντέρμπι τον Εορδαϊκό ενώ και η δεύτερη Α.Ε.Π. Καραγιαννείων νίκησε τα Σέρβια με το ίδιο σκορ και έτσι η διαφορά του 1 βαθμού δεν άλλαξε.
Η 3η της βαθμολογίας Ελίμεια άφησε βαθμούς στην...

Ασβεστόπετρα (1-1), ενώ το ντεμπούτο του Βασίλη Παπαδόπουλου στο πάγκο του Φούφα ήταν εντυπωσιακό με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 4-0 την Κοζάνη 2004.
Έκπληξη είχαμε στην Κοζάνη εκεί όπου η Α.Ε. Κοζάνης έχασε από την Ακρινή με 1-3, ενώ σπουδαίες νίκες πέτυχαν η Εράτυρα στο Βελβεντό με 4-2 και ο Περδίκας στην Αιανή με 2-0.

Τα αποτελέσματα:
ΠΑΟ Κοίλων – Ακαδημία Σιάτιστας 1-1
Αλιάκμων Αιανής – ΑΕ Περδίκκα 0-2
ΑΣ Βελβεντό – Αναγέννηση Εράτυρας 2-4
Ερμής Ασβεστόπετρας – ΑΕ Ελίμειας 1-1
Εορδαϊκός - Μ. Αλ. Άρδασσας 1-3
ΑΕ Κοζάνης – Απόλλων Ακρινής 1-3
ΑΕΠ Καραγιαννίων – Τιτάν Σερβίων 3-1
Μακεδονικός Φούφα – Κοζάνη 2004 4-0
Ρεπό: Εθνικός Βατερού

Η Βαθμολογία
1.Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας 35
2.Α.Ε.Π. Καραγιαννίων 34
3.Μακεδονικός Φούφα 25
4.Α.Ε. Ελίμειας 25
5.Α.Ε. Κοζάνης 22
6.Α.Ε. Περδίκα 21
7.Α.Σ. Εορδαϊκός 2007 19
8.Ακαδημία Ποδοσφ. Σιάτιστας 17
9.Εθνικός Βατερού 15
10.Ερμής Ασβεστόπετρας 15
11.Αναγέννηση Εράτυρας 15
12.Α.Σ. Βελβεντό 14
13.Αλιάκμων Αιανής 13
14.ΠΑΟΚ Κοίλων 12
15.Απόλλων 2010 Ακρινής 11
16.Τιτάν Σερβίων 10
17.Κοζάνη 2004 5

Έχουν κάνει το ρεπό τους ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας, ΤιτάνΣερβίων, Κοζάνη 2004 Α.Ε. Κοζάνης, Ερμής Ασβεστόπετρας, Βελβεντό, ΠΑΟΚ Κοίλων, Αναγέννηση Εράτυρας, Ελίμεια, Ακρινή, Μακεδονικός Φούφα, Α.Ε.Π. Καραγιαννίων, Εορδαϊκός και Εθνικός Βατερού.

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΟΥΦΑ
Θετική ήταν η πρεμιέρα του Bασίλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του Μακεδονικού Φούφα καθώς η ομάδα της Εορδαίας πήρε τη νίκη απέναντι στην νεανική , ομάδα της Κοζάνης 2004 με σκορ 4-0 .

Έγινε ένα καλό και καθαρό παιχνίδι ...
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαν αυτοί τις περισσότερες και σπουδαιότερες ευκαιρίες και πήραν μια νίκη που βάσει απόδοσης άξιζαν.

Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για περίπου 60΄και όσο το σκορ ήταν στο ρευστό 1-0 προσπάθησαν και φάνηκαν σε μερικές περιπτώσεις απειλητικοί αλλά μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκαν στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες υπήρχαν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα
Στο πρώτο μέρος, ο Φούφας είχε την υπεροχή αλλά προβλημάτισε αρκετά, αφού οι παίκτες της Κοζάνης 2004 για 40΄κατάφεραν να μπλοκάρουν τα επιθετικά ατού του αντιπάλου τους και κρατούσαν το μηδέν .

Στο 30ο το σουτ του Κεσκελίδη, μπλόκαρε ο Λαμπίρης και δέκα λεπτά μετά ο Κουρκουτμάνος εκτέλεσε κόρνερ , πρώτη κεφαλιά του Πανάκη η μπάλα θα φτάσει στον Ξυνάδα που από κοντά με νέα κεφαλιά θ ανοίξει το σκορ.

Στο 42ο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στο σουτ φάουλ του Μαμάτσιου η μπάλα βρήκε πρώτα τα δάχτυλα του Σακαρίδη ,μετά στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.

Στις αρχές του δεύτερου ημίχρονο η Κοζάνη 2004 απείλησε αρχικά στο 52ο με τον Σέχι που έπιασε το σουτ από καλό σημείο για να μπλοκάρει ο Σακαρίδης και στη συνέχεια 5 λεπτά μετά με τον Μαμάτσιο που εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Σακαρίδης θα αποκρούσει .

Στο 64ο οι παίκτες του Φούφα θα φύγουν ταχύτατα στην αντεπίθεση, ο Σιδηρόπουλος θα βγάλει ωραία σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Κοζάνης 2004 και ο Μαρκόπουλος με ψύχραιμο πλασέ από κοντά θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Η επικράτηση των γηπεδούχων μετά και το δεύτερο γκολ ήταν ολοκληρωτική

Στο 71ο σέντρα του Ξυνάδα , μονοκόματο πλασέ του Κεσκελίδη Α. η μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 και

στο 80ο κόρνερ με τον Πουρλουκάκη και με δυνατή κεφαλιά ο Πανάκης γράφει το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Κωτσίδης
Βοηθοί: Κωνσταντινίδης, Τζώρτζος

Μακεδονικός Φούφα (Παπαδόπουλος): Σακαρίδης, Σιδηρόπουλος. Περιχανά, Κοτζαφίλιος, Πανάκης, Φαχαντίδης, Στεφανίδης (60ο Πουρλουκάκης), Μαρκόπουλος, Κουρκουτμάνος (79ο Κεσκελίδης Ε.), Ξυνάδας (75ο Χάϊτας).

Κοζάνη 2004 (Γκουρτσούλης): Λαμπίρης, Νιούσιας, Γρίβας, Μυλωνάς, Τσατσόπουλος, Παπαντωνίου, Κουνάβας (84ο Ράπτης), Μαμάτσιος, Πιλικίδης (76ο Γιαννόπουλος), Σέχι, Μπακαλίδης (71ο Παπανικολάου).

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ- ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ 1-3
Στο τοπικό ντέρμπι της Πτολεμαΐδας, παρουσία 200 περίπου φιλάθλων, κάτω από συνεχή καταρρακτώδη βροχή και σε ένα γήπεδο βούρκο ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας κέρδισε τον Εορδαϊκό με 3-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς διώχνοντας το άγχος αφού σίγουρα το βαρύ τερέν θα τους δυσκόλευε μιας και έχουν ποιοτική ομάδα. Στη συνέχεια ο Εορδαϊκός πίεσε έχασε ευκαιρίες αλλά το δεύτερο γκολ της Άρδασσας έγειρε τη πλάστιγγα στη μεριλα των φιλοξενούμενων.
Στο 5ο λεπτό ο Σερσέμης εκτέλεσε κόρνερ ο Χαϊτίδης έδιωξε με το χέρι του και ο διαιτητής πολύ κοντά στη φάση έδωσε το πέναλτι. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε ο Μαυροματίδης και παρά την προσπάθεια του Κοντογουλίδη (η μπάλα βρήκε το σώμα του) άνοιξε το σκορ.

Στο 12ο μεγάλη ευκαιρία για τον Εορδαϊκό όταν ο Βερύκοκος με καταπληκτική πάσα με τακουνάκι έβγαλε τετ-α-τετ (γλίστρησε ο Σιδηρόπουλος) τον Μπουράκη που πλάσαρε όμως άουτ.

Δύο λεπτά μετά ο Σουγιουλτζής από τα 25μ επιχείρησε δυνατό σουτ, ο Μπερμπερίδης φάνηκε να αιφνιδιάζεται αλλά τη τελευταία στιγμή έδιωξε με το πόδι, η μπάλα γύρισε και πάλι στον πρώτο αλλά το νέο σουτ έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 23ο λεπτό ο Σερσέμης εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ στη πορεία της μπάλας μπήκε ο Θεοδουλίδης αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ο Θεοδουλίδης μπήκε από δεξιά έκανε σέντρα ακριβείας για τον Σερσέμη που με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 0-2. Πρέπει να τονιστεί ότι τόσο αυτός όσο και ο Μαυροματίδης στο πρώτο δεν πανηγύρισαν τα γκολ που πέτυχαν.

Δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου το σουτ του Βερύκοκου έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.

Στο 49ο δυνατό σουτ του Δημητριάδη πέρασε ελάχιστα άουτ και αμέσως μετά εκτέλεση φάουλ από το Σερσέμη πρώτη κεφαλιά Αμαραντίδη δεύτερη Θεοδουλίδη η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.

Στο 58ο ο Α. Κοντογουλίδης θα κάνει λάθος υπολογισμό της μπάλας ο Μαυροματίδης θα την πάρει αλλά ενώ είναι μπροστά σε κενή εστία η μπάλα θα κολλήσει στη λάσπη και οι αμυντικοί θα διώξουν.

Στο 66ο σέντρα του Η. Τσαγκαλίδη κεφαλιά του Βερύκοκου από το ύψος της μικρής περιοχής άουτ.

Στο 70ο ο Δημητριάδης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κοντογουλίδη αλλά ο τερματοφύλακας του Εορδαϊκού απέκρουσε σε κόρνερ. Στην επόμενη φάση σουτ του Σερσέμη απέκρουσε και πάλι σε κόρνερ ο Κοντογουλίδης κρατώντας το 0-2.

Στο 75ο ο Αμαραντίδης εκτέλεσε κόρνερ οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν, η μπάλα έφτασε στον Σερσέμη που με δυνατό σουτ έκανε το 0-3. Στο επόμενο λεπτό ο Εορδαϊκός κατάφερε να μειώσει όταν ο Τσαγκαλίδης Η. εκτέλεσε ένα φαινομενικά ακίνδυνο φάουλ, ο Μπερμπερίδης έκανε πολύ κακό υπολογισμό και ουσιαστικά την έστειλε στα δίχτυα (1-3).

Διαιτητής: Καραπορναλίδης (Παπαδόπουλος- Τζουβάρας). Κίτρινες κάρτες είδαν οι Κωνσταντινίδης, Μπερμπερίδης, Ιωαννίδης, Δημητριάδης Γ.,Αμαραντίδης.

Εορδαϊκός: Κοντογουλίδης Α., Τσαγκαλίδης, Λιάμης, Σουγιουλτζής, Νίκκου,
Ακριτίδης Α.(46ο Προσκυνητόπουλος), Βερύκοκος, Κοντογουλίδης Δ. (43ο Δαλκερανίδης)., Χαϊτίδης (46ο Τσαγκαλίδης Η.), Μπουράκης, Ιωαννίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας: Μπερμπερίδης, Κουτσομήτρος, Βασιλειάδης (70ο Χαλυβόπουλος), Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Θεοδουλίδης, Σερσέμης, Δημητριάδης Χ.(81οΔημητριάδης Γ.), Αμαραντίδης, Μαυροματίδης (89ο Hoxha).


Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ (11η Αγωνιστική)
Α΄ Όμιλος

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΪΟΥ
Ούτε το Λιβαδερό μπόρεσε να «βάλει δύσκολα» στην πρωτοπόρο Ακαδημία Βοΐου η οποία και το κέρδισε με 2-0, παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στην 2η θέση παρέμεινε η Ελάτη που κέρδισε εκτός έδρας με 4-2 τον Μακεδονικό Σιάτιστας ενώ απώλειες είχαν η Γαλατινή (0-0 στο Τρανόβαλτο) και Πλατανόρευμα (1-1 στη Μεσιανή)

Τα αποτελέσματα:
Μακεδονικός Σιάτιστας – Έλατος Ελάτης 2-4
Δόξα Μεσιανής – Ερμής Πλατανορέματος 1-1
Δόξα Ροδιανής – Δόξα Μικροκάστρου 4-1
Ακαδημία Βοΐου – Αναγέννηση Λιβαδερού 2-0
Πρόοδος Μεταξά – ΕΑΣ Ανθότοπου 2-7
Απόλλων Αυλών – ΑΕ Κρανιδίων 0-1
ΑΟ Τρανοβάλτου – ΑΜΣ Γαλατινής 0-0


Η βαθμολογία
1.Ακαδημία Ποδοσφ. Βοΐου Η Ένωση 31
2.Έλατος Ελάτης 26
3.Α.Μ.Σ. Γαλατινής 23
4.Ερμής Πλατανορεύματος 21
5.Ε.Α.Σ. Ανθότοπου 21
6.Δόξα Ροδιανής 19
7.Μακεδονικός Σιάτιστας 15
8.Απόλλων Αυλών 14
9.Α.Ε. Κρανιδίων 14
10.Δόξα Μεσιανής 10
11.Πρόοδος Μεταξά 7
12.Δόξα Μικροκάστρου 7
13.Αναγέννηση Λιβαδερού 7
14.Α.Ο. Τρανοβάλτου 4

Β΄ Όμιλος
ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασε στο Πρωτοχώρι η Αναγέννηση κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 1-5 ενώ στην 2η θέση πέρασε η Κρυόβρυση που κέρδισε με 2-1 στην Ποντοκώμη.
Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής η πρώτη νίκη των Ελπίδων επί της Καρυδίτσας και μάλιστα εκτός έδρας με 2-0.

Τα αποτελέσματα:
Ακρίτες Κοζάνης – Δαναοί Κοζάνης 3-2
Άρης Μαυροπηγής – Βέρμιο Καρυοχωρίου 2-2
Κένταυρος Πρωτοχωρίου – Αναγ/ση Πτολ/δας 1-5
ΑΣ Καρυδίτσας – Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης 0-2
ΑΣ Ποντοκώμης – Ηρακλής Κρυόβρυσης 1-2
Μ. Αλ. Χαραυγής – Ατρόμητος Πτολ/δας 2-1
Αστραπή Κλείτου – Πολυνίκης Πτολ/δας 2-5

Η βαθμολογία
1.Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 28
2.Ηρακλής Κρυόβρυσης 23
3.Πολυνίκης 22
4.Κένταυρος Πρωτοχωρίου 20
5.Άρης Μαυροπηγής 18
6.Ακρίτες Κοζάνης 18
7.Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 17
8.Φ.Σ. Αστραπή Κλείτου 14
10.Μέγας Αλέξ. Χαραυγής 13
9.Βέρμιο Καρυοχωρίου 11
11.Α.Σ. Ποντοκώμης 9
12.Δαναοί 2004 Κοζάνης 8
13.Α.Σ. Καρυδίτσας 4
14.Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης 4

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (9η Αγωνιστική)
ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Φινάλε του πρώτου γύρου στην Γ΄ Κατηγορία είχαμε στην Γ΄ Κατηγορία και στο ντέρμπι κορυφής η Αγία Παρασκευή επικράτησε της Λευκοπηγής με 1-0 και έκλεισε με το απόλυτο και εντυπωσιακό 9 στα 9 και διαφορά 10 βαθμών από την 2η θέση.
Το Μικρόβαλτο πήρε χωρίς κόπο τους 3 βαθμούς αφού το Ανατολικό αποχώρησε τελικά από το πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα:
Α.Ε. Άνω Κώμης-Ηρακλής Δρεπάνου 1-3
Αναγέννηση Ανατολικού-Αίας Μικροβάλτου 0-3 α.α.
Άρης Καλονερίου-Κεραυνός Πετρανών 1-3
Αγία Παρασκευή-Μέγας Αλέξανδρος Λευκοπηγής 1-0
Δράση Τσοτυλίου-Δόξα Λευκόβρυσης 5-0

Η βαθμολογία
1.Μ.Α.Π.Σ. Αγίας Παρασκευής 27
2.Μέγας Αλέξ. Λευκοπηγής 17
3.Αίας Μικροβάλτου 17
4.Δράση Τσοτυλίου 15
5.Κεραυνός Πετρανών 15
6.Ηρακλής Δρεπάνου 12
7.Δόξα Λευκόβρυσης 10
8.Αναγέννηση Ανατολικού 4
9.Α.Ε. Άνω Κώμης 4
10.Άρης Καλονερίου 3
- Η Αναγέννηση Ανατολικού έχει 2 μηδενισμούς και -6 βαθμούς.

eordaia.org

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: