ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αποχώρηση βόμβα από νυχτερινό κέντρο - Τι συνέβη


Αποχώρηση βόμβα από νυχτερινό κέντρο μόλις 1,5 μήνα μετά την πρεμιέρα του νυχτερινού σχήματος του Frangelico όπου συμμετέχουν... ο Κώστας Καραφώτης, η Χριστίνα Κολέτσα, ο Νικηφόρος και η Μαρία Ιακώβου, η τελευταία ανακοίνωσε αιφνιδίως την αποχώρησή της.

Την αποχώρησή της ανακοίνωσε η ίδια μέσω Twitter, όπου έγραψε ότι «προέκυψαν λόγοι για τους οποίους επέλεξα να διακόψω τις εμφανίσεις μου στο Frangelico», χωρίς όμως να εξηγεί ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι.

Μιλώντας ωστόσο στο FTHIS.GR, η Μαρία ήταν πιο συγκεκριμένη: «Δεν θέλω να έχω μια δουλειά μόνο και μόνο για να λέω ότι δουλεύω. Ήμασταν μια παρέα που έδεσε πολύ ωραία και το να έχεις καλή σχέση με τους συνεργάτες σου είναι πολύ όμορφο. Όταν σε κάποιους όρους της συμφωνίας γίνονται αναδιαπραγματεύσεις μέχρι του σημείου που δεν μπορούν να σε βρουν σύμφωνη, υποχρεούσαι να πάρεις μια απόφαση».
Και πρόσθεσε: «Δεν προηγήθηκε τσακωμός αλλά σε μία τελική συζήτηση που έγινε με την επιχείρηση δεν συμφώνησα, οπότε αφού οι δύο πλευρές δεν γινόταν να τα βρούμε, αποχώρησα. Δεν μας χωρίζει κάτι με τον επιχειρηματία, και το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ένας χώρος που σέβομαι και πέρασα όμορφες στιγμές».

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: