ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Με λίαρ τζετ στο Λονδίνο ο φαντάρος Παντζόπουλος και η Μενεγάκη

Αίσθηση κάνε η πληροφορία που κυκλοφορεί από το πρωί οτι Μενεγάκη-Παντζόπουλος ταξίδεψαν με λίαρ τζετ και μάλιστα στο.. Λονδίνο.
«Χθες το απόγευμα στον χώρο των αναχωρήσεων του Ελ. Βενιζέλος από όπου φεύγουν τα lear jet έφθασε... με το τζιπ της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ήταν στη θέση του συνοδηγού, ο οδηγός ήταν ένας άντρας από την ασφάλειά της και πίσω καθόταν ο Μάκης Παντζόπουλος με τον γιο της. (…)
Μόλις κατάλαβαν Μενεγάκη-Παντζόπουλος ότι ήμασταν μπροστά τους και θα τους φωτογραφίζαμε όταν θα κατέβαιναν, ο οδηγός- σωματοφύλακας κατέβηκε και προσπάθησε να μας εκτοπίσει ασκώντας το σωματικό του βάρος πάνω μας. (…) Πρόλαβα και τον τράβηξα μια πεντακάθαρη φωτογραφία. Η Μενεγάκη έβαζε το iPad στο πρόσωπό της για να μην την φωτογραφίσουμε. Αφού έφυγαν έμαθα ότι είχαν προορισμό το Λονδίνο.
Εδώ τίθεται το ερώτημα για τον Μάκη Παντζόπουλο που είναι φαντάρος: «Πώς είναι δυνατόν να βγει εκτός Ελλάδος αν δεν έχει ειδική άδεια; Μάλιστα, θα πρέπει να είναι λόγος αποδεδειγμένα πολύ σοβαρός. Έδωσε άδεια το ΓΕΑ και για ποιο λόγο;»».
Αυτό δήλωσε ο Μανώλης Μαυρομουστακάκης, ο φωτογράφος που έφερε την δημοσιότητα το θέμα Μενεγάκη-Παντζόπουλος με λίαρ τζετ, σε δήλωση που έκανε στο fthis.
Με το ζήτημα ασχολήθηκε και το Πρωινό Mou, με την Σάσα Σταμάτη να αποκαλύπτει λεπτομέρειες του θέματος και τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει σχετικά «Εγώ όταν ήμουν φαντάρος απαγορευόταν να βγω στο εξωτερικό. Όπως και όλοι μας. Άρα μπορεί Μενεγάκη-Παντζόπουλος να μην πήγαν εκεί, να πήγαν κάπου εδώ κοντά».

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: