ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Το εξώφυλλο-ΣΟΚ που προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ


Σάλο έχει προκαλέσεις στις ΗΠΑ, το εξώφυλλο της εφημερίδας NY Post με την φωτογραφία ενός άνδρα,... δευτερόλεπτα προτού τον χτυπήσει το τρένο! Ο τίτλος που συνοδεύει την ανατριχιαστική εικόνα: ''Καταδικασμένος''
Μάλιστα υποστήριξε ότι βρέθηκε τυχαία την Δευτέρα στον σταθμό της 49ης οδού, για άλλη αποστολή της New York Post, όταν κάποιος έσπρωξε τον 58χρονο Κι Σουκ Χαν στο κενό.
Ο φωτογράφος, αντί να σπεύσει να βοηθήσει, σήκωσε άμεσα την κάμερα και άρχισε να τραβάει φωτογραφίες με τα τελευταία δευτερόλεπτα του 58χρονου, πριν τον χτυπήσει ο συρμός.

Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη: Η New York Post πήρε τις φωτογραφίες και τις έκανε πρωτοσέλιδο.

Ο άτυχος άνδρας εικονίζεται να κοιτά τον συρμό που έρχεται κατά πάνω του, ενώ ο οδηγός του διακρίνεται και αυτός, ανήμπορος να αντιδράσει. Μάλιστα ο τίτλος ήταν: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ! «Σπρωγμένος στις γραμμές, αυτός ο άνδρας πρόκειται να πεθάνει».
Φυσικά και "έσπασε"από τηλεφωνήματα διαμαρτυριών το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας.
Σήμερα πάντως κάνει μια προσπάθεια να απολογηθεί η εφημερίδα αλλά δικαιολογεί πλήρως τον φωτογράφο! Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει ότι «Κάνουν λάθος οι κριτικοί του καναπέ».

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; 
ΚΑΝΤΕ LIKE... 

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: