ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Στη Βαλένθια ο Βαλβέρδε


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο νέος προπονητής της Βαλένθια. Ομάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, ρύθμισε και τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας με τις «νυχτερίδες» και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, που θα πάρει τη θέση του... απολυθέντος Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, θα παρουσιαστεί απόψε στο «Μεστάγια» (21:45), ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την Τετάρτη απέναντι στη Λιλ στη Γαλλία.
Το συμβόλαιο έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν κι εν συνεχεία, ανάλογα πάντα με τα αποτελέσματα, θα αποφασιστεί αν θα επεκταθεί η συνεργασία τους. Η Βαλένθια είναι δωδέκατη μετά από 14 αγωνιστικές στην Primera Division, αλλά απέχει μόλις επτά βαθμούς από την τέταρτη Μπέτις. Παράλληλα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16» του Champions League.
Πρόκειται για την τέταρτη ομάδα που θα προπονήσει ο «Τσινγκούρι» στην Ισπανία μετά τις Μπιλμπάο, Εσπανιόλ και Βιγιαρεάλ.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: