ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή είναι η μάνα του μακελάρη - Μάζευε όπλα και τρόφιμα για το τέλος του κόσμου!!!


Η μητέρα του Ανταμ Λάντζα ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του μακελάρη του Κονέκτικατ.
Αυτό δείχνουν πλεον όλα τα στοιχεία που συλλέγουν οι αρχές λίγα 24ωρα μετά την τραγωδία με 26 νεκρούς, στο σχολείο Sandy Hook του Νιουτάουν του Κονέκτικατ.
Φίλοι και συγγενείς βοηθούν τους... αστυνομικούς να φτιάξουν το προφίλ της Νάνσι και οι περισσότεροι την περιγράφουν ως μια παρανοϊκή γυναίκα η οποία πίστευε ότι ο κόσμος οδεύει προς την βίαιη οικονομική κατάρρευσή του!

Μάλιστα, η υστερία της ήταν τόσο μεγάλη που είχε μετατρέψει το σπίτι της σε ένα είδος καταφυγίου γεμάτο όπλα, τρόφιμα μακράς διάρκειας και μεγάλες ποσότητες νερού.
Η 52χρονη Νάνσι Λάνζα προετοιμαζόταν για το τέλος του πολιτισμένου κόσμου εδώ και χρόνια και για τον λόγο αυτό είχε φέρει και τα δυο αγόρια της σε επαφή με τα όπλα.
Πως την εκτέλεσε

Η μητέρα του βρέθηκε με 4 σφαίρες στο κεφάλι στο κρεβάτι της. Πιθανότατα την εκτέλεσε την ώρα που κοιμόταν και στην συνέχεια πήρε τρία από τα όπλα της και πήγε να σκορπίσει τον θάνατο στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook.

Ποιά ήταν η Νανσι Λάνζα

Η θεία του Ανταμ, Μάρσα λέει ότι η νύφη της η Νάνσι, ήταν αυτάρκης και μιλούσε πολύ για το τέλος του κόσμου που ερχόταν.
Από την άλλη λέει ότι ήταν προσεκτική με τα όπλα στο σπίτι αλλά δεν έκρυβε από κανέναν ότι έχει μεγάλη συλλογή από όπλα.
Πάντα καυχιόταν για την συλλογή της στο μπαρ της περιοχής και τα επιδείκνυε σε όποιον το ζητούσε.
Ο κηπουρός της θυμάται ότι την έβλεπε συχνά να πηγαίνει για σκοποβολή με τα δυο αγόρια της.

Ενα από τα περίεργα με αυτή την γυναίκα ήταν επίσης ότι δεν επέτρεπε σε κανέναν να δει το εσωτερικό του σπιτιού της.

"Χτυπούσα το κουδούνι και ερχόταν έξω να μου μιλήσει κλείνοντας την πόρτα πίσω της", θυμάται ο κηπουρός.

To ίδιο λένε και οι γείτονες και οι φίλοι της. Ποτέ δεν τους κάλεσε μέσα στο σπίτι της παρά το γεγονός ότι εκείνη πήγαινε στα δικά τους. Δεκαπέντε χρόνια ήταν στην γειτονιά και πάντα όταν αρχόταν η σειρά της να "ανοίξει" το σπίτι της στους γείτονες πάντα έβρισκε μια πρόφαση.

Σε αντίθεση με την μητέρα η οποία ήταν έστω και κατ' αυτό τον τρόπο κοινωνική, οι γείτονες δεν ήξεραν καθόλου τον Ανταμ.
Η αστυνομία προσπαθεί να συναρμολογήσει έναν σκληρό δίσκο που βρήκε κατεστραμμένο μέσα στο δωμάτιο του μακελάρη αλλά δεν ελπίζουν να βρουν εκεί μέσα τα αληθινά κίνητρα της αποτρόπαιας πράξης του.

Το μόνο που έκανε στον υπολογιστή ήταν να παίζει βίαια παιχνίδια και τίποτε άλλο.

Η Νάνσι Λάνζα, πρόσφατα σταμάτησε να δουλεύει για να περνάει περισσότερο χρόνο με τον "προβληματικό" γιο της.
Παρά τις πρώτες πληροφορίες που την ήθελαν να είναι δασκάλα στο μοιραίο σχολείο, δεν είχε καμία σχέση με αυτό.
Ο μεγάλος της γιος, ο Ράϊαν έχει στα 24 του χρόνια ήδη μια πετυχημένη καριέρα στα οικονομικά.
Οταν ήταν μικρος, ο Ράϊαν πρόσεχε τον μικρό αδερφό του ο οποίος ήταν ένα "δύσκολο" παιδί.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο μικρός Ανταμ τελείωσε το σχολείο στο σπίτι του αφού η μητέρα του τσακώθηκε με τους υπεύθυνους του σχολείου.
Μετακόμισαν στο Sandy Hook το 1998 και δέκα χρόνια αργότερα οι Λάνζα πήραν διαζύγιο.
Εκείνη δεν χρειάστηκε μετά το διαζύγιο να δουλέψει αφού η διατροφή που της έδινε ο σύζυγός της Πήτερ, ήταν πάνω από 200.000 δολάρια.

Η οικογένεια χωρίστηκε στα δυο γενικότερα μετά το διαζύγιο. Ο Ράϊαν όταν μεταφέρθηκε στην αστυνομία για να καταθέσει για το τραγικό περιστατικό είπε ότι είχε να δει τον αδερφό του από το 2010!
Ο αδερφός του πατέρα του Ανταμ, είπε ότι είχε να δει τον ανηψιό του 8 χρόνια!

Σήμερα οι δυο πρώτες κηδείες

Η μικρή πόλη Νιουταουν κηδεύει σήμερα τους δύο από τους είκοσι μικρούς μαθητές.
Ο Ομπάμα μιλώντας σε μια συγκινητική επιμνημόσυνη δέηση σε εκκλησία της πόλης τόνισε πως η χώρα δεν κατάφερε να προστατεύσει τα παιδιά της και έκανε λόγο για αλλαγές ώστε να αποφευχθούν άλλες τέτοιες τραγωδίες.
"Δεν μπορούμε πλέον να το ανεχτούμε. Αυτές οι τραγωδίες πρέπει να σταματήσουν. Και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να αλλάξουμε", επισήμανε ο αμερικανός πρόεδρος και πρόσθεσε πως θα συναντηθεί με αστυνομικούς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς στην ψυχική υγεία για να μελετήσουν πώς μπορεί να τερματιστεί η βία.
Όμως πριν από τις αλλαγές αυτές, οι οικογένειες των θυμάτων ζουν το δικό τους πένθος. 
Ο Νόα Πόζνερ και ο Τζακ Πίντο είναι τα πρώτα παιδιά που θα κηδευτούν σήμερα.

Ο Νόα είχε κλείσει τα έξι του χρόνια μόλις τον περασμένο μήνα, ήταν το μικρότερο σε ηλικία θύμα. Ηταν ένα ιδιαίτερα ώριμο για την ηλικία του παιδί. Ο ραβίνος της οικογένειας δήλωσε πως ζήτησε από την μητέρα του, παρόλη τη λύπη της, να εστιάσει την προσοχή της στα άλλα τέσσερα παιδιά της.
Ο 6χρονος Τζακ Πίντο αγαπούσε τα σπορ. Ο Βίκτορ Κρουζ, παίκτης των New York Giants έπαιξε στον αγώνα της Κυριακής έχοντας γραμμένο στα γάντια και στα παπούτσια του το όνομά του μικρού.

Ολα τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους ήταν 6 και 7 χρόνων. Η διευθύντρια, η ψυχολόγος του σχολείου και τέσσερις δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου Σάντι Χουκ έχασαν τη ζωή τους.

http://www.blog.gr/article.php?id=93219&category_id=28
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: