ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σαμαράς πιτσιρικάς με την φανέλα του ΟΦΗ - Δείτε φωτό!


Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Σαμαρά αγκαλιασμένο με φίλους του...
Είναι γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής της Σέλτικ Γιώργος Σαμαράς, γαλουχήθηκε στις ακαδημίες του ΟΦΗ και... αποτελεί πάντα έναν από τους πλέον ένθερμους φιλάθλους της ομάδας, σε όποια γωνιά της Ευρώπης κι αν βρίσκεται.

Άλλωστε δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στο Ηράκλειο και στην ομάδα που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, πριν ξεκινήσει την μεγάλη του καριέρα στην Ολλανδία και μετέπειτα στη Μ. Βρετανία.

Από τα χρόνια που ήταν στις ακαδημίες του ΟΦΗ, υπάρχουν λίγες φωτογραφίες που απεικονίζουν τον SAM με τα ασπρόμαυρα. Δύο από αυτές δημοσιεύει σήμερα τοgentikoule.gr.

Σ' αυτή που αναδημοσιεύουμε ο Γ. Σαμαράς είναι αγκαλιά με τον Χ. Ματθαιάκη, πρώην παίχτη του Εργοτέλη και νυν προπονητή και τον Π. Πετρά, ο οποίος αγωνίζεται σήμερα στον Ρούβα. Σίγουρα οι φίλοι του ΟΦΗ ανυπομονούν να ξαναδούν στο μέλλον τον φορ της Σέλτικ στα ασπρόμαυρα.

pestanea
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: