ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Από σήμερα αρχίζει πάλι το κρύο!!!

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι περισσότερες στη Θράκη, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, το Αιγαίο και την Κρήτη και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά, προβλέπει για σήμερα, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, η Ε.Μ.Υ.. 
Ο καιρός όμως σταδιακά θα...
βελτιωθεί και σε αυτές τις περιοχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 6 βαθμούς, από 2 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 11 στη Νότια Ελλάδα, από 2 έως 10 βαθμούς στην Ήπειρο, από 5 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.

Αναλυτικά
Αττική
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα προβλέπονται για την Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί.

Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και ψύχρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και το πρωί σχεδόν θυελλώδεις.

Μακεδονία, Θράκη
Στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές, θα εκδηλωθούν νεφώσεις με χιονόνερο στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα, κυρίως όμως στη Θράκη. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 (μείον 5) έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 (μείον 4) ως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στην ανατολική Θεσσαλία την ανατολική στερεά και την Εύβοια και ασθενείς χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 (μείον 2) έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη οπού στα ορεινά θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νότια και χιονόνερο ή χιόνι στα βόρεια. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, από 0 έως 9 βαθμούς Κελσίου.



























Zougla.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: