ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδος: Παναχαϊκή – Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, παίρνοντας την ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Παναχαϊκή, σε ένα ματς που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο ...

διαιτητής Δημητρόπουλος, καθώς με τις αποφάσεις του συνέβαλε να… τιναχθεί στον «αέρα» το παιχνίδι και ουσιαστικά να μην ολοκληρωθεί ποτέ, καθώς στο 87’ διέταξε την οριστική διακοπή, μια και είχαν προηγηθεί πάρα πολλές, λόγω ρήψεις αντικειμένων και εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.
Μάλιστα, η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο, μια και ο διαιτητής δεν σφύριξε την ολοκλήρωση του αγώνα και διεκόπη με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, καθώς στο 87’ οπαδοί των «ροσονέρι» πέταξαν πολλά αντικείμενα στον πρώτο βοηθό.

Η αρχή του... πολέμου
Όλα ξεκίνησαν από την φάση του 37ου λεπτού, όταν ο Έλληνας ρέφερι απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βοσκόπουλο της Παναχαϊκής για μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου στον Φουστέρ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για την συγκεκριμένη απόφαση.
Ακολούθησε… βροχή από μπουκάλια από την εξέδρα των Αχαιών, μικρή διακοπή από τον διαιτητή και επανέναρξη με μεγάλη ένταση. Μέχρι εκείνο το σημείο, η Παναχαϊκή είχε πάρει το προβάδισμα από το 4’ με τον Γκούρτσα και είχε ανακτήσει τις ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η δεύτερη διακοπή του αγώνα έλαβε… χώρα λίγα λεπτά αργότερα από την πρώτη, καθώς στο 39’ ο Χολέμπας μονομάχησε με τον Σαλαμαστράκη, ο άσος της Παναχαϊκής βρέθηκε στο χορτάρι πιάνοντας το πρόσωπό του και ακολούθησε νέα ένταση από την εξέδρα. Ωστόσο, το ματς άρχισε άμεσα και ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος με τους Αχαιούς να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0, παρά τη προσπάθεια των φιλοξενούμενων να ισοφαρίσουν.

Έντονα παράπονα από τους Αχαιούς και πολλές διακοπές!
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Τζεμπούρ να παίρνει τη θέση του Φέισα στο 46’ σε μία προσπάθεια του Λεονάρντο Ζαρντίμ να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του.
Πάντως, στο 55’ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μία απόφαση του δεύτερου βοηθού, ο οποίος ανέκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Γκούρτσα, ο οποίος έφευγε στην αντεπίθεση. Μάλιστα, στο 57’ οι «ερυθρόλευκοι» έφεραν το ματς στα ίσια, όταν ο Μήτρογλου βρήκε τον Φετφατζίδη με ωραίο τακουνάκι και ο τελευταίος με πλασέ νίκησε τον Ανδρούτσο για το 1-1.
Δέκα λεπτά αργότερα, οι «ροσονέρι» είχαν μία ακόμα… ευκαιρία να διαμαρτυρηθούν προς τον διαιτητή, καθώς ο Γκούρτσας μπήκε στην περιοχή, ο Κοντρέρας προσπάθησε να τον σταματήσει, τον ανέτρεψε, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί η αναμέτρηση.
Από εκείνο το σημείο και μετά, οι διακοπές ήταν περισσότερες από τις φάσεις που δημιούργησαν οι δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, στο 73’ ήρθε μία ακόμα διακοπή, λόγω αντικειμένων, όμως η αναμέτρηση άρχισε εκ νέου, αλλά δέκα λεπτά αργότερα, το διαιτητικό τρίο πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, καθώς στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλαν οπαδοί των δύο ομάδων και συνεπλάκησαν, με την Αστυνομία να είναι απούσα.
Είκοσι λεπτά αργότερα, το παιχνίδι άρχισε εκ νέου, αλλά έξι λεπτά αργότερα ήρθε η οριστική διακοπή, όταν οι οπαδοί της Παναχαϊκής πέταξαν αντικείμενα στον πρώτο βοηθό, ο οποίος αναχώρησε άμεσα για τα αποδυτήρια και ακολούθησε ο Δημητρόπουλος και ο δεύτερος βοηθός, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί άδοξα το παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημητρόπουλος, ο οποίος απέβαλε τον 37’ τον Βοσκόπουλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ «κιτρίνισε» ακόμα τους: Γκρέκο, Καραμανλή

Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Καραμανλής, Φατιόν, Ντιόγκο (65’ Κοιλιάρας), Βοσκόπουλος, Γκούρτσας, Ουρτάδο (42’ Κοκκίνης), Ντίνας (77’ Βασιλαντωνόπουλος), Σαλαμαστράκης, Βουνκ.

Ολυμπιακός (Λεονάρτο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Μασάντο (58’ Ιμπαγάσα), Παπάζογλου, Φέισα (46’ Τζεμπούρ), Μήτρογλου, Κοντρέρας, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Ντιακιτέ, Γκρέκο.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: