ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Χειροπέδες σε γνωστό μοντέλο για εκβίαση επιχειρηματία

Ένα 36χρονο μοντέλο ζητούσε 10.000 ευρώ από επιχειρηματία των βορείων προαστίων, με τον οποίο διατηρούσε σχέση.
Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο 35χρονος επιχειρηματίας γνώρισε το μοντέλο, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω Facebook. Ακολούθησε τρίμηνη ερωτική σχέση αλλά ξαφνικά ...πριν από λίγο καιρό, ο επιχειρηματίες ξέκοψε.
Και τότε, άρχισε ο γολγοθάς του. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία, η 36χρονη άρχισε να του στέλνει υβριστικά και απειλητικά μηνύματα μέσω Facebook, e-mail και sms, και εκβιάζοντάς τον για να της δώσει 10.000 ευρώ.
Τότε, εκείνος αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία. Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι της, παρουσία εισαγγελέα, ελέγχθηκαν ο υπολογιστής της και τα κινητά της τηλέφωνα, όπου βρέθηκαν τα επίμαχα μηνύματα και αποδείχθηκε πως εκείνη ήταν ο αποστολέας όσων λάμβανε ο 35χρονος.
Έτσι, την Τρίτη οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τη συνέλαβαν. Εις βάρος της 36χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης, εξύβριση και απειλή.
Κατασχέθηκαν ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες sim, δύο κάρτες μνήμης κινητού τηλεφώνου τα οποία και θα αποσταλούν στα Εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.
Η αστυνομία υπενθυμίζει ότι σε ανάλογες περιπτώσεις, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλεφωνικά στους αριθμούς: 210-6476464 και 210-6476461
Στέλνοντας e - mail στο: 11012@hellenicpolice.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: