ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Το μακιγιάζ των Χριστουγέννων!!!

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι αφιερωμένη στα αγαπημένα μας πρόσωπα, σε δείπνα, σε πάρτι και σε εορταστικές εκδηλώσεις κι όλες μας θέλουμε να δείχνουμε όμορφες και λαμπερές.
Για να ενισχύσετε τη φυσική σας ομορφιά και να δείξετε το καλύτερο σας πρόσωπο εμπνευστείτε από...

τις παρακάτω τάσεις του γιορτινού makeup και υιοθετήστε το ιδανικό για εσάς look.
«Merilyn Monroe look»: Διακριτικό μακιγιάζ με έντονα κόκκινα χείλη
Ξεκινήστε με ένα oil-free foundation και έπειτα απλώστε μία ματ πούδρα σε σκόνη για τέλειο ματ αποτέλεσμα. Έπειτα, απλώστε στα ζυγωματικά σας ρουζ σε ροζ απόχρωση και τονίστε τα φρύδια σας: με ένα μολύβι στο χρώμα των φρυδιών σας γεμίστε τα και ορίστε το σχήμα τους.
Τα μάτια δε χρειάζονται να τονιστούν πολύ διότι θα τονίσετε πολύ τα χείλη σας: απλώστε μια λεπτή γραμμή eye-liner και τονίστε τις βλεφαρίδες σας με μία μάσκαρα για όγκο.
Πριν εφαρμόσετε το κατακόκκινο κραγιόν βάλτε foundation και πούδρα στα χείλη σας ώστε το αποτέλεσμα να διαρκέσει για όλο το βράδυ. Προσθέστε το κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση.
Δροσερή και σέξι
Μετά το foundation επιλέξτε ένα λαμπερό bronzer που είναι ένα ή δύο τόνους πιο σκούρο από την επιδερμίδα σας και απλώστε το με μεγάλη βούρτσα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό σας. Έπειτα, απλώστε ένα ρουζ σε ροδακινί απόχρωση κατά μήκος των μήλων σας.
Για τα μάτια σας θα χρειαστείτε σκιές σε μεταλλικά γκρι χρώματα: εφαρμόστε το ασημί στην εσωτερική γωνία του ματιού σας, το πιο σκούρο γκρι σε όλο το βλέφαρο και στο κόκαλο του ματιού απλώστε την πιο σκούρα απόχρωση.
Ολοκληρώστε το βλέμμα σας με μαύρη μάσκαρα. Για τα χείλη χρησιμοποιήστε ένα πολύ λαμπερό lip gloss σε φυσικό χρώμα!
Φυσική ομορφιά
Μετά τη βάση, εφαρμόστε ένα bronzer στην περιοχή των μήλων σας. Βουρτσίστε τα φρύδια σας κι αν χρειαστεί τονίστε τα με ένα μολύβι στο χρώμα τους. Για τα μάτια σας χρησιμοποιείστε μια χρυσή σκιά και για το εσωτερικό των ματιών σας μία πιο ανοιχτή και λαμπερή σκιά.
Έπειτα, κάντε μία γραμμή πάνω από τα μάτια σας με μαύρο μολύβι και ολοκληρώστε με μαύρη μάσκαρα. Για τα χείλη σας, χρησιμοποιείστε μολύβι χειλιών για να τους δώσετε όγκο κι έπειτα εφαρμόστε ένα λαμπερό κραγιόν σε φυσική απόχρωση.
Γλυκιά σαν καραμέλα
Απλώστε τη βάση σας κι έπειτα επικεντρωθείτε στα μάτια: επιλέξτε αποχρώσεις στο χρώμα της καραμέλας, ανοιχτό καφέ για την εσωτερική γωνία και σκούρο καφέ για την εξωτερική. Επιλέξτε καφέ μάσκαρα για βλεφαρίδες που γυρίζουν και θα έχετε τέλεια ματιά!
Εφαρμόστε ρουζ σε ροζ και κραγιόν σε ροζ απόχρωση για απόλυτη αρμονία.
Drama queen
Όσες θέλετε ένα πιο έντονο και άγριο μακιγιάζ εξοπλιστείτε με μαύρη σκιά! Μετά το foundation, απλώστε μαύρη σκιά σε όλο τα μάτι σας και «σβήστε» το εκεί ακριβώς που τελειώνει το φρύδι σας. Για να τονίσετε ακόμη περισσότερο τα μάτια σας επιλέξτε μία λαμπερή άσπρη ή ασημί σκιά και εφαρμόστε την στην εσωτερική γωνία του ματιού σας.
Επιλέξτε bronze ρουζ και απλώστε κατά μήκος των μήλων σας. Για τα χείλη σας επιλέξτε ένα μολύβι λίγο πιο σκούρο από το κραγιόν που θα χρησιμοποιήσετε και ορίστε το σχήμα τους. Τέλος, χρησιμοποιείστε λαμπερό κραγιόν σε μπεζ απόχρωση και είστε έτοιμες!
Ζεστή και προσιτή
Εφαρμόστε ένα ματ foundation κι έπειτα μια ματ πούδρα σε όλο το πρόσωπο αλλά και στα χείλη. Επιλέξτε ένα ρουζ σε ροδακινί απόχρωση και τονίστε τα μήλα σας.
Επιλέξτε ένα μαύρο μολύβι και απλώστε εσωτερικά και εξωτερικά του ματιού σας κι έπειτα εφαρμόστε μάσκαρα για extra μήκος. Επιλέξτε ένα λαμπρό lip gloss για ενυδάτωση και λάμψη.

































































ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: