ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Λεηλατούσαν μνήματα στη Βέροια!!!


Δυο Έλληνες «κυνηγοί» χαλκού, δεν δίστασαν να τρυπώσουν μέρα μεσημέρι στα δημοτικά κοιμητήρια της Βέροιας για να λεηλατήσουν τα μνήματα. Όπως ήταν επόμενο,... κάποιος τους είδε και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας.
Ο ένας από τους δράστες κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Όμως, ο 29χρονος συνεργός του έπεσε στα χέρια των αστυνομικών έχοντας στην κατοχή του επτά μπρούντζινα ανθοδοχεία που είχαν ξεκολλήσει από διάφορους τάφους μαζί με τις βάσεις τους. Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες.
Στην Βέροια συνελήφθη και ένας 49χρονος ιδιοκτήτης μάντρας εμπορίας παλιών μετάλλων, όταν αστυνομικοί της Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας που έκαναν έρευνα στην επιχείρηση ανακάλυψαν μεταλλικά εξαρτήματα κατασκευής μηχανημάτων τα οποία είχαν κλαπεί από την αυλή της βιοτεχνίας ενός 54χρονου. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: