ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ποιοι αποχωρούν από τον Ολυμπιακό;


Οι παίκτες που θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό: Φετφατζίδης, Ντιόγο, Τάτος είναι για διαφορετικούς λόγους είναι οι βασικοί υποψήφιοι για αποχώρηση.
Υπάρχει όμως περίπτωση να ...
ακολουθήσουν και άλλοι. Ακούγονται τα ονόματα των Χαραδούκα και Παπάζογλου. Αν πάει στο Κόπα Άφρικα ο Τζεμπούρ, μένει ο Πάντελιτς.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης και ο προπονητής Λεονάρντο Ζαρντίμ συζήτησαν για τους παίκτες, οι οποίοι δεν έπεισαν με τις εμφανίσεις τους και την προσπάθειά τους στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων.

Επιθυμία και των 2 ανδρών φέρεται να είναι η μείωση του αριθμού του ρόστερ.
Αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες ο Πορτογάλος τεχνικός να γνωστοποιήσει στον πρόεδρο της ΠΑΕ τις σκέψεις του για τους παίκτες, και ίσως τα ονόματα των παικτών που θα δοθούν δανεικοί σε μια ομάδα.

Στα ζητήματα των μεταγραφών ο Πίνο είναι ήδη ερυθρόλευκος. Ο Κολομβιανός έχει ικανοποιήσει τον Ζαρντίμ στις προπονήσεις και έτσι πρόκειται μέσα στις επόμενες ημέρες να ενεργοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: