ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Βουνό τα προβλήματα για την ΕΠΣ Τρικάλων

Σε δύσκολες εποχές φαίνεται πως εισέρχεται η ΕΠΣ Τρικάλων, αφού τα οικονομικά προβλήματα αρχίζουν να διογκώνονται και να γίνονται μέρος της καθημερινότητας τα οποία όμως βάζουν τροχοπέδη στα όποια σχέδια της Τρικαλινής Ένωσης για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Μετά την καθυστέρηση των επιχορηγήσεων και τα επακόλουθα στα λειτουργικά, οι διοικούντες καλούνται να αντιμετωπίσουν και το ΙΚΑ καθώς αιφνίδια το ασφαλιστικό ταμείο της χώρας με κλιμάκιο του, έκανε έλεγχο στα γραφεία με οδυνηρά αποτελέσματα.
Οι οφειλές της ΕΠΣ Τρικάλων προς το ΙΚΑ είναι υψηλές αφού εδώ και 1,5 χρόνο περίπου (30/6/11) δεν έχουν καταβληθεί οι ασφαλιστικές εισφορές με ότι αυτό συνεπάγεται.
Όπως μας ενημέρωσε ανώτερο διοικητικό στέλεχος του ΙΚΑ για το Ασφαλιστικό Ίδρυμα είναι πλέον μονόδρομος η προσφυγή στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με το ''μπλοκάρισμα'' των επιχορηγήσεων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Τρικάλων προκειμένου να εισπραχθούν οι οφειλές.

Αυτό σημαίνει ότι η ΕΠΣ Τρικάλων θα περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο αφού την ίδια στιγμή θα ''τρέχουν'' και άλλες οικονομικές οφειλές, πληρωμές υπαλλήλων, λειτουργικά έξοδα, δάνεια και λοιπά έξοδα.

acadimies.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: