ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Πως γλίτωσε από τα χέρια των κακοποιών η κόρη του επιχειρηματία στη Νέα Ερυθραία

Σοκαρισμένη είναι ακόμα η κόρη του επιχειρηματία, στο σπίτι του οποίου εισέβαλαν τα ξημερώματα τέσσερις πάνοπλοι κακοποιοί. Στις 3:00 το πρωί στη Νέα Ερυθραία η γυναίκα άκουσε θόρυβο στην αυλή του σπιτιού, ενώ
την ίδια ώρα ο σκύλος ήταν ανήσυχος και γάβγιζε ασταμάτητα.
Σε συνέντευξη της στο newsit.gr περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε τα λεπτά της εισβολής των ληστών, αλλά και πως κατάφερε να γλιτώσει την τελευταία στιγμή από τα χέρια τους.
Η γυναίκα αναφέρει χαρακτηριστικά «Ανοιξα τα φώτα του κήπου για να φοβίσω τους κλέφτες να φύγουν, να καταλάβουν οτι είμαστε ξύπνιοι. Δεν έφυγαν ήρθαν σε ένα παράθυρο που έχω πάνω από το κρεββάτι μου, έσπασαν το πατζούρι, άρχισα να φωνάζω, έσπασαν και το τζάμι. Μόλις συνέβη αυτό άρχισα να τρέχω δύο ορόφους πάνω».
Συγκλονισμένη είπε πως ανέβαινε τρέχοντας τις σκάλες και οι ανήμποροι να την βοηθήσουν γονείς της είδαν έναν από τους δράστες, με κουκούλα να την κυνηγά με λοστό και να βρίσκεται μόλις τρία σκαλιά πίσω της.
«Εφτασα στον τρίτο όροφο, γιατί είμαστε σε μεζονέτα, μπήκα με τον πατέρα μου σε ένα δωμάτιο και κλειδωθήκαμε και στο άλλο δωμάτιο κλειδώθηκε η μητέρα μου.Ο ληστής προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο που ήμουν εγώ με τον πατέρα μου, δεν τα κατάφερε και μετά κατέβηκε κάτω. Ακούγονταν φασαρίες πολλές, τζάμια, σπασίματα και τέτοια και μετά για ένα λεπτό είχαμε πυροβολισμούς. Τελικά μου έκλεψαν την τσάντα και το laptop».
Μετά ήρθε η αστυνομία γιατί εμείς την είχαμε καλέσει αμέσως μόλις κλειδωθήκαμε στο δωμάτιο» .

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: