ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Στην εντατική μετά από καρδιακό επεισόδιο ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης


Ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης νοσηλεύεται στην εντατική μετά από καρδιακό επεισόδιο καθώς σύμφωνα με το boxtv, δεν αισθάνθηκε καλά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς όμως οι... τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για σταθεροποίηση της κατάστασης του.
Μάλιστα, για την κατάσταση της υγείας του μίλησε στα μέσα και ο διοικητής του νοσοκομείου της Λάρισσας, όπου νοσηλεύεται ο ηθοποιός. Ο κ. Καραμπάτσης εξήγησε πως ο Σταύρος Νικολαίδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος και γι' αυτό μπήκε στο αντίστοιχο τμήμα της εντατικής. Μέχρι στιγμής είναι καλά στην υγεία του, έχει πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν συντρέχει ιδιαίτερη ανησυχία.

H στεναχώρια για τον ηθοποιό, όμως, είναι διπλή αφού εκτός από το σοβαρό ξανφικό πρόβλημα υγείας του αναβάλλεται και η πρεμιέρα του στο Θεσσαλικό Θέατρο στη Λάρισα η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, οι «Μικροί Φαρισαίοι», η γνωστή και δίχως άλλο λατρεμένη από όλους, κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, παρουσιάζονται μέσα από τη νέα παράσταση του Θεσσαλικού Θεάτρου στη σκηνή του Μύλου. Περαστικά του.

Και το σημειώνουμε αυτό γιατί για έναν ηθοποιό η δουλειά και το... σανίδι πολλές φορές βρίσκονται πάνω από όλα.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: