ΣΙΝΕ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Δημοσιεύεται η νέα Λίστα Λαγκάρντ, καίγεται γνωστή «οικογένεια»

Διέρρευσε η νέα λίστα Λαγκάρντ σε δημοσιογραφικούς κύκλους και αναμένεται σύντομα η δημοσίευση της. Τι λένε οι πληροφορίες για γνωστή οικογένεια που θίγεται;
Οργιάζουν οι φήμες για το ...περιεχόμενο της πραγματικής νέας λίστας Λαγκάρντ. Σύμφωνα με το Παρασκήνιο, πληροφορίες που διακινούνται έχουν στόχο να δημιουργήσουν σύγχυση και να ενισχύσουν έτσι τη «γραμμή» που είχε ακολουθηθεί από την εποχή της πρώτης παραλαβής της λίστας.
Γνωστοί «διακινητές» των παρασκηνίων της ελίτ που εμπλέκεται στη νέα λίστα Λαγκάρντ κάνουν λόγο ακόμα και για 600 νέα ονόματα στη λίστα Λαγκάρντ και τα οποία θα αλλάξουν τελείως την εικόνα που είχε ως τώρα. Άλλοι που ξεκινούν από το ίδιο «κέντρο» και έχουν τον ίδιο στόχο σβήνουν ένα μηδενικό στον αριθμό και τον κατεβάζουν στα 60 νέα ονόματα.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε δήλωση με σαφείς και σοβαρούς υπαινιγμούς για το «παιχνίδι» που παίζεται με τη νέα λίστα Λαγκάρντ και ζητεί να πληροφορηθεί από ποια ακριβώς χέρια πέρασε τόσο η πρώτη λίστα, όσο και η δεύτερη. Με τη δήλωσή της σαφώς βάζει στο «κάδρο» εκτός των γνωστών Γ. Παπανδρέου και Γ. Παπακωνσταντίνου και τον νυν Υπουργό Γιάννη Στουρνάρα τόσο για την καθυστέρηση (υπαινίσσεται σαφώς «μαγείρεμα» και της δεύτερης λίστας Λαγκάρτν) παραλαβής της λίστας με την δικαιολογία των «τεχνικών προβλημάτων» όσο και για τον τρόπο διαχείρισης του όλου ζητήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η «ελίτ» της λίστας Λαγκάρντ ζήτησε βοήθεια από το εξωτερικό και περιμένει με αγωνία να δει αν η βοήθεια από το εξωτερικό μαγείρεψε τη νέα λίστα αφαιρώντας και προσθέτοντας ονόματα, εταιρείες και ποσά. Φυσικά για την βοήθεια αυτή είναι διαθέσιμα και πολλά ανταλλάγματα από το εσωτερικό.

Ιδιαίτερα ακούγεται ότι τη βοήθεια περιμένει με αγωνία «οικογένεια» που φοβάται ότι αυτή θα είναι ο αδύναμος κρίκος και αν σπάσει θα έρθει η καταστροφή τόσο για την οικογένεια όσο και για τη λίστα Λαγκάρντ. Μέλος της «οικογένειας» είχε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα με γνωστή προσωπικότητα που δραστηριοποιείται στη “βιτρίνα” ξένης αντιπροσωπείας μεγάλης συμμάχου.

Τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων και των αντιπαρεμβάσεων (υπάρχουν και τέτοιες έντονες) θα φανούν σε λίγες μέρες αν και κατά πληροφορίες η νέα λίστα Λαγκάρντ έχει διαρρεύσει και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή η δημοσιοποίησή της.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: