ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Παραίτηση ? του Μανωλη Αμπατζίδη απο το Δ.Σ του Φ.Σ Κοζάνης

Την παραίτηση του από μέλος του ΔΣ της Κοζάνης γνωστοποίησε με δελτίο Τύπου ο Εμμανουήλ Αμπατζίδης. 
Αναλυτικά το δελτίο τύπου
“Υπέβαλα την παραίτηση μου στον πρόεδρο του Φ.Σ.ΚΟΖΑΝΗ κ. Γαβριηλίδη, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο της επιτροπής πολιτισμού και αθλητισμού κ. Χάρη Γελαδάρη. Ο εν λόγω κύριος μου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “κάνει χάρη στην ομάδα της Κοζάνης που αγωνίζεται στο Δ.Α.Κ και αν δεν μας αρέσει να κάνουμε δικό μας γήπεδο και να παίζουμε εκεί!”Αναγκάστηκα να τον πάρω στο τηλέφωνο όταν κατά την επίσκεψή μου την Κυριακή το πρωί στης 12.00μ στο γήπεδο, αυτό δεν ήταν σε καμία περίπτωση έτοιμο για να γίνει ποδοσφαιρικός αγώνας. Τότε κάλεσα δυο φορές στον τηλέφωνο των διευθυντή του γηπέδου κ. Τοπάλη, ο οποίος δεν απαντούσε.

Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί φέτος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζουμε εχθρική συμπεριφορά από τους υπάλληλους του γηπέδου η οποία αν δεν υποκινείται από των κ. Γελαδάρη στηρίζεται τουλάχιστον από τη συμπεριφορά των υπαλλήλων.Μετά από έξι χρόνια προσφοράς σε αυτή την ομάδα, αισθάνομαι ότι αυτή η ομάδα έχει πολλούς εχθρούς που ενώ δεν μπορούν να τη βοηθήσουν της κάνουν κακό. Για να μη δημιουργήσω πρόβλημα στον Πρόεδρο της ομάδας κ.Αγάπιο Γαβριηλίδη, που είναι ο μονός άνθρωπος που προσπαθεί να έχει η πόλη μας ομάδα που να την αντιπροσωπεύει, παραιτούμαι από μέλος της διοίκησης και καταγγέλω όσα γίνονται σε βάρος της ομάδος για να γνωρίζουν οι φίλαθλοι ότι στην ομάδα δεν είναι όλα ρόδινα.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

matiesstasport
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: