ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Χρεοκοπεί η Ραπίντ Βουκουρεστίου

Ένας από τους ιστορικότερους ρουμανικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους, η Ραπίντ Βουκουρεστίου, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης καθώς δεν μπορεί να ....
αποπληρώσει τα πολύ μεγάλα χρέη που συσσώρευσε.
Η τρεις φορές πρωταθλήτρια Ρουμανίας είχε κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στην προσπάθεια να ακολουθήσει τις Ντιναμό Βουκουρεστίου, Στεάουα και Κλουζ, με αποτέλεσμα η ετήσια ζημία να ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Κονσταντίν Ζότα.
Οι ποδοσφαιριστές παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες, ενώ πάρα πολλά χρήματα οφείλονται σε πρώην ποδοσφαιριστές της, άλλους συλλόγους από μεταγραφές παικτών και την εφορία.
Η Ραπίντ Βουκουρεστίου δεν αποτελεί πάντως μεμονωμένο φαινόμενο, αφού άλλες έξι ομάδες της ανώτατης εθνικής κατηγορίας, οι Ντιναμό Βουκουρεστίου, Πετρολούλ Πλοέστι, Μπρασόφ, Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ, Τούρνου Σεβερίν και Γκλόρια Μπίστριτσα φέρονται να βρίσκονται σε παρεμφερή κατάσταση.
Αν η αίτηση της Ραπίντ γίνει δεκτή, η ομάδα θα πάψει να υφίσταται ως επαγγελματικός σύλλογος και θα υποβιβαστεί από την πρώτη κατηγορία.

acadimies.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: