ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Αποπειράθηκαν να κλέψουν και άλλο χρηματοκιβώτιο στην Αλεξάνδρει

Στις 22.12.2012 πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξάνδρεια, 4 άγνωστoι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φέροντας κοντόκανο πυροβόλο όπλο, αφού έθραυσαν τζαμαρία πρατηρίου υγρών καυσίμων, προσκρούοντας με το πίσω μέρος Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, εισήλθαν σε... αυτό και αφού έδεσαν με συρματόσχοινο μεταλλικό πακτωμένο χρηματοκιβώτιο, αποπειράθηκαν να το αφαιρέσουν.
Όμως εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους και το προαναφερόμενο όχημα και τράπηκαν σε φυγή με άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αφού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 330Ευρώ. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο οι δράστες εγκατέλειψαν στο σημείο, αφαιρέθηκε νωρίτερα την ίδια ημέρα από την Θεσσαλονίκη.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας.

alexandreia-gidas.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: