ΣΙΝΕ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Η περιπτερού Σάνι χωρίς εσώρουχα στο νέο DVD της Sirina [φωτο]

Ποια είναι η Σάνι η περιπτερού που κατάφερε να γίνει η νέα σταρ της Sirina στις γνωστές πια ταινίες της;
Όλα ξεκίνησαν σε ένα περίπτερο…. Για την ακρίβεια στο περίπτερο του πατέρα της Σάνι, όπου εργάζεται και αυτή. Οι πελάτες την λατρεύουν, αφού συνηθίζει να εργάζεται στο περίπτερο, χωρίς να φορά τα εσώρουχά της.
Ο χρόνος που είχε η 19χρονη Ελληνο-ουγγαρέζα Σάνι (ο πατέρας της είναι Έλληνας και η μητέρα της κατάγεται από την Ουγγαρία), στην διάθεσή της ήταν άφθονος και με τον καιρό άρχισε να γίνεται φανατική αναγνώστρια του περιοδικού Sirina.
Έπειτα από λίγο καιρό, η Σάνι αποφάσισε πως ήθελε να γίνει στάρ σε DVD. Έτσι, συντομα η 19χρονη καλλονή πρωταγωνίστησε σε παραγωγή της εταιρίας.
Γνωρίστε τις καμπύλες της περιπτερού Σάνι και απολαύστε την εν ώρα εργασίας στο περίπτερο:



Η Σάνι η περιπτερού γρήγορα έβγαλε και το δεύτερο DVD της, αυτή τη φορά σε συνεργείο, όπου έχει πάει για να επισκευάσει το αυτοκίνητό της. Βέβαια, η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη, ειδικότερα όταν ο μηχανικός κατάλαβε πως η Σάνη δεν φορούσε εσώρουχο. Φυσικά, δεν έχασε ευκαιρία να «πάρει μάτι» και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να της εξηγήσει όσα περισσότερα για το μηχανολογικό πρόβλημα του αμαξιού. Η Σάνη φυσικά το απήλαυσε και έκανε ό,τι μπορούσε για να του ανταποδώσει την προσοχή που έδειξε στο αμάξι της.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: