ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Η «Βίλα Αμαλία» ήταν εργαστήριο παρασκευής βομβών μολότοφ!!!

Το μήνυμα μας είναι σαφές: Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι. 
Δεν μπορεί να είναι χώρος ανομίας, δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, μετά την επιχείρηση της αστυνομίας στη βίλα Αμαλία.
Ο κ. Δένδιας τόνισε πως...

η Ελληνική Αστυνομία αποκατέστησε τη νομιμότητα στη Βίλα Αμαλία μετά από μακρά σειρά ετών, κατ' εκτέλεση των προβλεπομένων από το Σύνταγμα, τους νόμους του κράτους και τη ρητή εντολή του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά.
Επεσήμανε μάλιστα πως «τα χιλιάδες μπουκάλια για την παρασκευή βομβών «μολότοφ» και τα άλλα υλικά που βρέθηκαν στη "Βίλα Αμαλία" αποδεικνύουν ότι ο χώρος αυτός υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια ένα εργαστήριo ανομίας».
Σε ερώτηση επίσης δημοσιογράφου για το εάν θα συνεχιστούν σε άλλες καταλήψεις ανάλογες επιχειρήσεις, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη απάντησε:
«Η Ελληνική Αστυνομία έχει μία υποχρέωση από το Σύνταγμα και τους νόμους. Και το ξαναλέω, έχει την εντολή του Πρωθυπουργού να αποκαταστήσει το αυτονόητο. Να αποκαταστήσει τη νομιμότητα οπουδήποτε και εάν αυτή παραβιάζεται. Δεν λέω ότι έχει ένα εύκολο έργο, δεν λέω ότι αύριο θα γίνουν θαύματα. Αλλά αυτή είναι η εντολή, αυτό είναι το πλαίσιο και αυτό είναι το έργο που θα πραγματοποιηθεί».

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: