ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Σκληρή τσόντα εις την... Αγγλικήν (ίσως και στην Ιταλική) προαναγγέλει η Τζούλια Αλεξανδράτου!


Μιλώντας σε εβδομαδιαία εφημερίδα και δίνοντας μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης η Τζούλια Αλεξανδράτου αναφέρθηκε στις ταινίες που έκανε, αλλά και σ' αυτές που ...ετοιμάζει στο επόμενο βήμα της καριέρας της.
«Τα έκανα όλα στην ζωή μου. Τραγούδι, μόδα, υποκριτική, εξώφυλλα. Στη συνέχεια ήρθε η πρόταση για αυτά τα dvd που ανέφερες. Ήταν πάρα πολύ καλά τα χρήματα. Απλά ήταν τολμηρό για την Ελλάδα και η κοινωνία δεν το αποδέχτηκε έτσι όπως κάνουν στο εξωτερικό. (...) Δε με έχω δει ποτέ. Απλά ήταν μια επιλογή της εποχής. Τόλμησα και αυτό επειδή έχω το Αγγλικό dna λόγω καταγωγής της μαμάς. Δεν έχω τα ταμπού και τα κόμπλεξ των Ελληνίδων και έτσι αν μου έκαναν την πρόταση σήμερα να το ξαναέκανα θα έλεγα ναι, αλλά όχι τόσο σκληρό. Πιο soft». Αυτό δήλωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην εφημερίδα News. Προσθέτοντας πως «Πάρα πολλοί με εκμεταλλεύτηκαν και δε θέλω να μπω σε ονόματα επωνύμων ή κάτι άλλο».
Σε κάποιο σημείο αναφέρεται στον πατέρα της λέγοντας: «Όταν έλεγε ο μπαμπάς μου ότι η κόρη μου δε θα σπουδάσει και θα βγάλει λεφτά με την ομορφιά της, μου έγινε έμμονη ιδέα και έριξα όλο μου το ενδιαφέρον σε αυτό το σκηνικό της ομορφιάς».
Το μέλλον
Εξίσου αποκαλυπτική ήταν η 26χρονη και όσον αφορά στο τι σκοπεύει να πράξει από εδώ και πέρα «Κάνω συνεχώς ταξίδια σε Αμερική και Μιλάνο. Έχω μιλήσει με μεγάλη εταιρία παραγωγής για ταινίες αισθησιακές. Με ενδιαφέρει να κάνω καριέρα στην Αμερική και θα κυνηγήσω το όνειρό μου. Επίσης μου έκαναν πρόταση από Ιταλικό κανάλι και την εξετάζω με τους συνεργάτες μου».

Και τέλος δεν παρέλειψε να ρίξει το «καρφάκι» της στη Ρία Αντωνίου.«Θα σας πω πως πήγε η Ρία στο Ιταλικό Dancing with the stars. Πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο και ζήτησαν από την RAI UNO μια κοπέλα να μη μιλάει Ιταλικά και να είναι ξανθιά για να την έχουν σαν "κλόουν". Και έτσι έκλεψε την παράσταση. Εγώ δε θα επαναλάβω το ίδιο γιατί μιλάω Ιταλικά και Αγγλικά και στόχος μου είναι η διεθνής καριέρα και θα την κυνηγήσω».

lykavitos.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: