ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Mατσάρα με 10 γκολ ανάμεσα σε Άρσεναλ και Νιουκάστλ (video)


Έσπασαν τα κοντέρ στο «Emirates» από τις... κανονιές των Λονδρέζων, με την Άρσεναλ να διαλύει 7-3 τη Νιούκασλ και να μπαίνει πεντάδα. Και όμως η Νιούκασλ για 70 λεπτα θύμισε κάτι από «Ολντ Τράφορντ», δεχόταν γκολ και ισοφάριζε με τον ...
Αλαν Πάρντιου να πιστεύει πως μπορεί η ομάδα να φύγει με μεγάλο διπλό από το Λονδίνο! Ωστόσο λογάριαζε χωρίς Γουόλκοτ και Ζιρού, που... τρέλαναν τους « ανθρακωρύχους» και έδωσαν εμφατική νίκη στην ομάδα τους.

Ο Γουόλκοτ δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στο Λονδίνο και το 2013, ωστόσο άφησε το 2012 με τον ιδανικότερο τρόπο, χατ τρικ και ηγετική εμφάνιση που έφερε αποθέωση. Από κοντά και ο Ζιρού με δυο γκολ, με το δοκάρι στο τέλος να του χαλάει το χατ τρικ.

Το α' ημίχρονο μπορεί να είχε καλό ρυθμό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον... εξωφρενικό του β' μέρους. Ο Γουόλκοτ μόλις στο 20' άνοιξε το σκορ με ιδανικό πλασέ, στο 37' έχασε μεγάλη ευκαιρία να «σφραγίσει» τη νίκη και στο 43' ήρθε η ισοφάριση. Κόρνερ του Μπα, η μπάλα βρήκε στον Γουίλσιρ και το 1-1 ήταν γεγονός. Μάλιστα, οι «ανθρακωρύχοι» είχαν και μεγάλη φάση στις καθυστερήσεις, αλλά ο Σέζνι νίκησε τον Μαρβό!

Στην επανάληψη άλλαξαν τα πάντα, η Αρσεναλ ήταν πιο... συντηρητική αμυντικά, η Νιούκασλ έπεσε στην «παγίδα» των αντεπιθέσεων και στο 51' ο Τσάμπερλεν με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-1. Ωστόσο, η ομάδα του Πάρντιου είχε την απάντηση, σέντρα του Ομπερτάν και ο Μαρβό πέτυχε το 2-2. Το ματς εξελίχθηκε σε... ροκ παράσταση, στο 63' ο Κολοτσίνι έσωσε στη γραμμή, αλλά ο Ποντόλσκι από κοντά με κεφαλιά πέτυχε το 3-2! Η Νιούκασλ δεν το έβαλε κάτω και πέντε λεπτά αργότερα όλοι σκέφτηκαν το Ολντ Τράφορντ με τον Μπα να ισοφαρίζει σε 3-3. Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Γουόλκοτ και στο 73'... χαλάρωσε τους Λονδρέζους! Η Άρσεναλ είχε πάρει φόρα και στο 85' ο Ζιρού έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ωστόσο, ο εφιάλτης δεν είχε τέλος για τους φιλοξενούμενους, στο 86' ο Γάλλος πέτυχε το 6-3 και στις καθυστερήσεις ο Γουόλκοτ διαμόρφωσε το 7-3!


szólj hozzá: ArsNew73Go

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: