ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Oλοκληρώθηκε το 30% των μελετών στη νότια Κρήτη


«Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ενημερώνεται, παρακολουθεί, αλλά δεν σχολιάζει, τις εκτιμήσεις ξένων Τραπεζών, ή διεθνών Οίκων, αναφορικά με την ύπαρξη και τα πιθανά αποθέματα Υδρογονανθράκων στον ελλαδικό θαλάσσιο χώρο".

Τη δήλωση αυτή έκανε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ευάγγελος Λιβιεράτος, αναφορικά με την έκθεση της Deutsche Bank για πιθανά κοιτάσματα φυσικού αερίου στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης.

"Η Ελληνική Κυβέρνηση, προσθέτει ο κ. Λιβιεράτος, συνεχίζει το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει, ακολουθώντας πιστά τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί και τους όρους διεξαγωγής των γεωφυσικών ερευνών.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τα στελέχη της αρμόδιας Διεύθυνσης του Υπουργείου που επιβαίνουν στο Νορβηγικό ερευνητικό σκάφος της PGS, έχει ήδη ολοκληρωθεί το 30% του συνολικού έργου της γεωφυσικής διασκόπησης, το οποίο εξελίσσεται σύμφωνα με το πρόγραμμα».

Μάλιστα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο υπουργός είπε ότι έχει ολοκληρωθεί το 30% της έρευνας σε ένα μήνα! Αλλά δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Και μέχρι τον Φλεβάρη θα ξέρουμε!


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: