ΣΙΝΕ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Παραλύει o δημόσιος και o ιδωτικός τομέας την Τετάρτη



Παραλύει την Τετάρτη δημόσιος και ιδιωτικός τομέας εξαιτίας των κινητοποιήσεων, που οργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Συγκεκριμένα, η ΑΔΕΔΥ προχωράει σε 24ωρη απεργία, ενώ η ΓΣΕΕ σε τρίωρη στάση εργασίας από τις...
12:00 έως τις 15:00.
Η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 12:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ μισή ώρα αργότερα στις 13:00 συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Στην τρίωρη πανελλαδική στάση θα συμμετέχει και η OTOE, για να συμμετέχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ θα συμμετάσχει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ με προσυγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη στις 11:30 και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Επιπλέον, τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, μετά την απόφαση της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Εν τω μεταξύ, οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ και ΗΣΑΠ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί, ενώ την Πέμπτη θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία.
Επίσης, οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό πραγματοποιούν 48ωρη απεργία Τετάρτη και Πέμπτη. Λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών την Τετάρτη τα δρομολόγια του Μετρό προς αεροδρόμιο, θα πραγματοποιούνται μέχρι τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».

Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: