ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ποιός έσπασε στο ξύλο γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια (pics)


Μώλωπες και έντονα σημάδια από χτυπήματα φαίνονται συγκεκριμένη φωτό που πόσταρε η ίδια, θεωρώντας πως η αντίστοιχη που θα έδειχνε το προσωπό της θα ήταν πολύ τρομαμακτική.
«Αυτό συμβαίνει όταν γυρίζεις σκηνές δράσης. Άξιζε όμως». Αυτό ήταν το σχόλιο που συνόδευε την φωτογραφία που ανέβασε η Χριστίνα Αλούπη στο twitter. Η οποία και λίγο αργότερα πρόσθεσε «Το σκέφτηκα να βάλω φωτο τα χτυπημένα μούτρα αλλα είπα ΑΣΕ παραπάει... Πλάκα κάνω;)!».

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια εκ Θεσσαλονίκης, που εδώ και χρόνια κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ ως ρεπόρτερ σε σάιτ της ομογένειας, έχει προφανώς πάρει την υποκριτική ζεστά. Αφού το συγκεκριμένο post γίνεται λίγες μέρες αφού ανέβασε το νέο headshot που χρησιμοποιεί όταν πηγαίνει σε auditions.Ενώ πριν ένα μήνα έγινε γνωστό ότι είναι και παραγωγός σε μια low budget ταινία τρόμου ονόματι Stripped.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γιατί δεν αναφέρει πουθενά ποιά είναι η ταινία δράσης που γυρίζει. Κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για κάποιο εντελώς καινούργιο project για το οποίο δεν έχει ακόμη πάρει την άδεια για να μιλήσει.

blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: