ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ηθοποιός μήνυσε τη μητέρα της επειδή την τραβούσε πορνογραφικές φωτογραφίες (pics&video)


Μήνυσε τη μητέρα της η Γαλλίδα ηθοποιός, Eva Ionesco εξαιτίας των πράξεων της από τότε που η ίδια ήταν 11 ετών. Σύμφωνα με την Eva Ionesco η μητέρα της συνήθιζε να...
την βγάζει φωτογραφίες, πορνογραφικές όπως τις χαρακτηρίζει, και τις πουλούσε στο γνωστό για το περιεχόμενό του περιοδικό «Playboy».
Μάλιστα η μητέρα της, όπως επισημαίνει συνήθιζε να τη φωτογραφίζει σε περίεργες πόζες από την ηλικία των 4 ετών προκαλώντας το 1970 ποικίλα και κυρίως αρνητικά σχόλια. Άλλοτε κοκέτα, άλλοτε γυμνή κι άλλοτε με φετιχιστικά ρούχα είναι οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φυσικά έχουν πληρωθεί αναλόγως.
Η ηθοποιός βέβαια τονίζει πως η ίδια ποτέ δεν έλαβε χρήματα για τις εν λόγω φωτογραφίες.Η υπόθεση της ηθοποιού, σύμφωνα με το star, δικάστηκε και την δικαίωσε πανηγυρικά, εκδίδοντας διαταγή, η μητέρα της να της καταβάλλει το ποσό των 10.000 ευρώ για «ζημιές» στην κόρη της.
Επίσης, υποχρεούται να της επιστρέψει και τ΄αρνητικά των φωτογραφιών που έβγαλε όλα αυτά τα χρόνια.
Την διαταραγμένη σχέση με τη μητέρα της, περιγράφει η Εva Ionesco, στην ταινία «My Little Princess».







blog.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: