ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Καταφύγια για την καταστροφή του κόσμου (pics)


Πάρτι για την καταστροφή του κόσμου θα κάνουν οι Ρώσοι και είναι πρόθυμοι να καταβάλουν το διόλου ευκαταφρόνητο αντίτιμο των περίπου 700 ευρώ!
Τι ξεχωριστό προσφέρει το συγκεκριμένο πάρτι; Κατά βάση το χώρο διοργάνωσης, που δεν είναι άλλος από ένα ...καταφύγιο της εποχής του Ψυχρού Πολέμου.
Το «Καταφύγιο νούμερο 42» βρίσκεται στη Μόσχα, ή μάλλον σωστότερα 56 μέτρα κάτω από τη Μόσχα! Κατασκευάστηκε το 1956 και από το 2006 λειτουργεί σαν μουσείο, όπως αναφέρει ο βρετανικός Guardian. Μπορεί να φιλοξενήσει ως 300 ανθρώπους.
Όπως εξήγησε ο ξεναγός Alexei Pavlovsky, την ιδέα του πάρτι πρότειναν επισκέπτες του μουσείου, και η διοίκηση δεν αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα.
«Η ιδέα είναι απλή, πολλοί άνθρωποι θα ένιωθαν πολύ ασφαλέστεροι εάν μπορούσαν να περάσουν τη συγκεκριμένη μέρα περιτριγυρισμένοι από τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια. Και ποιοι είμαστε να πούμε όχι, όταν έχουμε 56 μέτρα εδάφους από πάνω μας και 100 μέτρα από κάτω, ενώ υπάρχει και σύστημα ύδρευσης και εξαερισμού», λέει ο ξεναγός.
Το πάρτι διάρκειας 24 ωρών θα αρχίσει ακριβώς τα μεσάνυχτα σήμερα. Θα υπάρχουν χώροι για όλους, ακόμα και για τα παιδιά, και έχουν οργανωθεί διάφορες εκδηλώσεις, όπως προβολές και ομιλίες με θέμα την αποκάλυψη. Επίσης, θα γίνονται ζωντανές συνδέσεις με άλλα καταφύγια στον υπόλοιπο κόσμο.







 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: