ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Πέθανε η ψηλότερη γυναίκα στον κόσμο (pics)

Πέθανε η Yao Defen, η ψηλότερη γυναίκα στον κόσμο, έχοντας κερδίσει μάλιστα ρεκόρ Γκίνες.
Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στις 13 Νοεμβρίου στην πόλη καταγωγής της, Zhucheng, στην ανατολική Κίνα, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Xin'an Wanbao. Μετρούσε μόλις 40 χρόνια ζωής.
Η Yao Defen γεννήθηκε το 1972 και κατά την παιδική της ηλικία εμφάνιση έναν όγκο στην υπόφυση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάνει σε ηλικία 15 ετών, τα 2 μέτρα σε ύψος.
Ενώ έπαιζε στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε για ιατρικές εξετάσεις. Οι γιατροί ανακάλυψαν τον όγκο, ο οποίος απελευθέρωνε μεγάλες ποσότητες αυξητικής ορμόνης. Το 2006 ο όγκος αφαιρέθηκε και σταμάτησε να ψηλώνει.
Δυστυχώς όμως, αναπτύχθηκε ξανά, αλλά η οικογένειά της δεν είχε τα χρήματα για μια ακόμη επέμβαση. Δημοσιεύματα αναφέρουν, μάλιστα, ότι υποχρεώνονταν από την οικογένειά της να εργάζεται στο τσίρκο για να συμπληρώνει το χαμηλό της εισόδημα.
Σύμφωνα με τα κινέζικα ΜΜΕ, η Yao Defen έφτανε σε ύψος τα 2,36 μ., ενώ στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες έχει καταγραφεί ότι ήταν 2,33 μέτρα.




blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: