ΣΙΝΕ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδος: ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ 1-1


Μισό «βήμα» για την πρόκριση! 
Την Πέμπτη το βράδυ Εθνικός Γαζώρου και SKODA ΞΑΝΘΗ τέθηκαν αντιμέτωποι για το πρώτο παιχνίδι της Γ! Φάσης του θεσμού στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών. Μία αναμέτρηση που γενικά είχε καλό ρυθμό και διεξήχθη με την θερμοκρασία να βρίσκεται γύρω από το μηδέν...
οι βασικές 11άδες των δύο αντιπάλων είχαν αρκετές αλλαγές με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δίνει φανέλα βασικού στους Λυμπερόπουλο, Καζούμπα, Πλατέλλα, Νάκα και Τριάδη. Στο πρώτο μέρος η SKODA ΞΑΝΘΗ μπορεί να είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της όμως δεν κατάφερε να βγάλει τις μεγάλες ευκαιρίες απέναντι στον Εθνικό που κυρίως στην κόντρα επίθεση προσπαθούσε να γίνει απειλητικός, σε ένα διάστημα πάντως από το οποίο έλλειπαν οι μεγάλες φάσεις.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με περισσότερο ενθουσιασμό στον αγωνιστικό χώρο και τρία λεπτά μετά την έναρξη του β' μέρους ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με τον Αλεξάντροβιτς που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Κωνσταντινίδη. Στην συνέχεια ο προπονητής των γηπεδούχων προέβει σε αλλαγές βάζοντας στο παιχνίδι τους Μαρίν - Ντάνι στη θέση των Τριάδη - Φλίσκα και στο 69' με τον Μαρκόφσκι η SKODA ΞΑΝΘΗ έφτασε στην ισοφάριση. Στην συνέχεια η ανμέτρηση απέκτησε πιο γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν και δεύτερο γκολ. Ο Λυμπερόπουλος στο 74' πραγματοποίησε πολύ καλή απόκρουση στο τετ α τετ του Μπεκιάρη και στην συνέχεια η ομάδα της Ξάνθης θα μπορούσε να φύγει και με τη νίκη με τα δύο φάουλ του Μαρίν. Το πρώτo βρήκε την εξωτερική μεριά του δεξιού δοκαριού του Εθνικού και το δεύτερο μπλόκαρε ο Βαλσαμάκης.
Το εισιτήριο της πρόκρισης θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα στο γήπεδο των Πηγαδίων την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 ενώ η ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι αυτό θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Θρασύβουλου - Βέροιας.
ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
Στο 23' το σουτ του Ναλμπάντη ήταν άστοχο.
Στο 43' το σουτ του Πλατέλλα δεν βρήκε τον στόχο.
Στο 48' ο Κωνσταντινίδης έκανε την πάσα και ο Αλεξάντροβιτς το πλασέ για το 1-0.
Στο 69' ο Νάκας έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Κατσαβάκη και ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.
Στο 74' ο Χαριτίδης έσπασε την μπάλα στον Μπεκιάρη κι αυτός έκανε το σουτ αλλά νικήθηκε από τον Λυμπερόπουλο.
Στο 80' ο Μαρίν είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση.
Στο 93' ο Μαρίν με νέο φάουλ απείλησε αλλά ο τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα.
Διαιτητές

Διαιτητής Παπαδόπουλος Ιωάννης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Α' Βοηθός Μερκενίδης Κυριάκος (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Β' Βοηθός Χαδήμογλου Αθανάσιος (ΕΠΣ Μακεδονίας)
4ος Διαιτητής Κυριαζίδης Γιώργος (ΕΠΣ Έβρου)
Συνθέσεις
Εθνικός Γαζώρου: Βαλσαμάκης 7, Κατσαβάκης 6, Κουκόλης 5, Μαχαιρούδης 5 (60' Χαριτίδης), Κρυστάλλης 6 (80' Γκόγκας), Γαλακτερός, Μελεσιώτης, Σαββίδης 5, Ναλμπάντης 6, Αλεξάντροβιτς 6, Κωνσταντινίδης 4 (52' Μπεκιάρης 5).
SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος 5, Κομεσίδης 5, Καζούμπα 4, Βάλλας 6, Μπέρτος 6, Τριάδης 3 (57' Μαρίν 6), Πλατέλλας 6 (83' Ράνος), Νάκα 4, Βασιλακάκης 5, Φλίσκας 4 (57' Ντάνι 7), Μαρκόφσκι 7.

http://maxitisthrakis.blogspot.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: