ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Super League: Πλατανιάς - Βέροια 0-0 (video)

O Πλατανιάς είχε την υπεροχή, η Βέροια όμως έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το διπλό. Ηρωας ο Κηπουρός που απέκρουσε το πέναλτι του Ιωάννου και κράτησε το 0-0.
Εικόνα αγώνα:

Σχεδόν συντριπτική υπεροχή είχε στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς, ο οποίος είχε τις περισσότερες τελικές και ήταν η ομάδα που δικαιούταν να σκοράρει.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη δεν είχε ροή και έπαιζε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ήταν όμως αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα στη Βέροια, η οποία αν δεν είχε τον Λόπες θα κυνηγούσε το σκορ.

Σχεδόν ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πλατανιάς είχε τον έλεγχο του αγώνα και έψαχνε το γκολ, χάνοντας ευκαιρίες για να το πετύχει. Η μεγαλύτερη, όμως, του αγώνα ανήκει στη Βέροια. Στο 80' ο Ιωάννου κερδίζει πέναλτι και την αποβολή του Κανακούδη, αλλά αστόχησε από την άσπρη βούλα με τον Κηπουρό να διώχνει.

Η φάση αυτή φαίνεται πως πείσμωσε τους φιλοξενούμενους που πίεσαν στα τελευταία λεπτά -αν και είχαν αριθμητικό μειονέκτημα- δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις για τους γηπεδούχους. Το 0-0, όμως, έμελλε να είναι το αποτέλεσμα που έγραψε την ιστορία της αναμέτρησης.

Κλειδί αγώνα:
Καλύτερος ο Πλατανιάς, αλλά την καθαρή ευκαιρία την είχε η Βέροια. Το ματς κυλούσε για το 1-0 ή το 0-1, αλλά τελικά η τύχη είχε διαφορετική άποψη. Βάσει των όσων είδαμε, το 0-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα.

MVP:
Ο Φώτης Κηπουρός και η επέμβασή του γλίτωσαν τον Πλατανιά από την ήττα.
Αδύναμος κρίκος:
Ο,τι είναι ο Κηπουρός για τον Πλατανιά, δεν είναι ο Ιωάννου για τη Βέροια. Μοιραίος παίκτης με το χαμένο πέναλτι.
contra.gr



Πλατανιάς - Βέροια 0-0 HL από greeksuperleague
 


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: