ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Superleague: Βέροια-ΠΑΟΚ 0-0 (video)

 Στη βροχερή Βέροια η τοπική ομάδα είχε τις ευκαιρίες και το χαμένο πέναλτι απέναντι στον ΠΑΟΚ των 10 παικτών (αποβολή του Βιβιάν στο 37'), αλλά το 0-0 δεν άλλαξε. Στο -10 από την κορυφή ο Δικέφαλος του Βορρά.

Εικόνα αγώνα:
Δύο διαφορετικά μέρη είδαμε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Αυτό με τον ΠΑΟΚ ανώτερο και τρεις τελικές προσπάθειες και αυτό με τη Βέροια που βρήκε απέναντί της τον εξαιρετικό Γλύκο και είχε την ατυχία να χάσει πέναλτι με τον Καλτσά.

Παρά τη δυνατή βροχή και τον κακό αγωνιστικό χώρο, το ματς ήταν χορταστικό. Είχε ρυθμό, φάσεις και διάθεση για ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες. Αυτή η διάθεση βγήκε στον Δικέφαλο στην αρχή, αλλά στη συνέχεια η Βέροια ορθοπόδησε και άρχισε να επισκέπτεται τα καρέ των φιλοξενούμενων, με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Μπαργκάν.

Σε μία από τις επισκέψεις, ο Βιβιάν ανέτρεψε τον Καλτσά (36') και ο διαιτητής σωστά του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός στην ατυχία του, αφού μπορεί να έχασε τον Βιβιάν, δεν βρέθηκε όμως πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δώνη (ο οποίος πέρασε τον Σταφυλλίδη) έπρεπε να αντιμετωπίσει το αριθμητικό πλεονέκτημα και να παλέψει για το γκολ. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ είχε καθαρό μυαλό και βγήκε στην επίθεση -χάνοντας σημαντική ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη- ωστόσο η Βέροια ήταν αυτή που είχε τη μεγάλη φάση, αυτή με τον Καλτσά, όπου ο εξαιρετικός Γλύκος έδιωξε με υπερένταση προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματός του.

Με αυτά και με αυτά ο χρόνος πέρασε, ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή προς το τέλος και έψαξε το "χρυσό" γκολ, αλλά οι πολλές διακοπές από τα φάουλ δεν μας άφησαν να δούμε μπάλα. Το 0-0 δεν άλλαξε και ο Δικέφαλος απομακρύνθηκε κι άλλο από την κορυφή της βαθμολογίας.

Κλειδί αγώνα:
Το ματς κρίθηκε στις χαμένες ευκαιρίες. Αμφότερες οι ομάδες είχαν. Οποια έβαζε πρώτη το γκολ, θα αποκτούσε προβάδισμα.

MVP:
Ο Μπαργκάν ήταν σε κάθε φάση της Βέροιας όντας ο πλέον επικίνδυνος παίκτης για την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Αδύναμος κρίκος:
Ο Καλτσάς είχε την ευκαιρία να βάλει σε θέση οδηγού τη Βέροια, αλλά με το κακό πέναλτι που εκτέλεσε τα... έκανε μούσκεμα.


contra.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: