ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Superleague: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 1-0 (video)


 Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα με ένα υπέροχο γκολ του Λίνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Ο ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, αλλά ήταν...
καλύτερος και τελικά έκαμψε την αντίσταση του Λεβαδειακού, που προερχόταν από τέσσερις διαδοχικές νίκες. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έπαιξε σε χαμηλό ρυθμό και αναπτυσσόταν κυρίως με τον Λίνο από αριστερά. Η είσοδος του Λόρενς στην επανάληψη του έδωσε την κατάλληλη ώθηση για να κλείσει τους βοιωτούς και τελικά σκόραρε στο 69′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίνο.
Από την άλλη, ο Λεβαδειακός με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο και μία ευκαιρία στο β’ μέρος δεν κατάφερε να απειλήσει. Στους 28 βαθμούς ο δεύτερος ΠΑΟΚ (-7 από τον Ολυμπιακό με ματς περισσότερο), έμεινε στους 18 η ομάδα του Παράσχου.
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Λίνο(81’ Σταφυλίδης), Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ(58’ Λόρενς), Σαλπιγγίδης(86’ Πόποβιτς), Αθανασιάδης

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Γεωργίου, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι(53’ Ρομέου), Ακόστα, Ροτζέριο, Βασιλείου(79’ Μίλιεβιτς)
Δείτε τα highlights του αγώνα στο παρακάτω βίντεο.


sportena ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: