ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Superleague: Πανιώνιος ΠΑΟ 1-2 (video)

Με οκτώ Έλληνες στην ενδεκάδα, έναν Πετρόπουλο που πετούσε φωτιές κι έναν Βύντρα που εξαπέλυε κεραυνούς, οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-1 του Πανιωνίου.
Τα όμορφα γκολ του πρώτου μέρους (25’, 28’) επιβεβαίωσαν την πρόθεση της ομάδας του Ρότσα να…
επιστρέψει δυναμικά και την έστειλαν με εξαιρετική ψυχολογία στα μεγάλα ματς με Τότεναμ και Ολυμπιακό.
Άργησαν να πάρουν μπροστά οι «κυανέρυθροι», που δεν κατάφεραν τίποτα παραπάνω από το να προσθέσουν σασπένς στο τέλος μειώνοντας με τον Ντούνη (78’).
Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Μάχες στο χώρο του κέντρου, συνεχής κίνηση από τους ποδοσφαιριστές των δύο συλλόγων και τον Παναθηναϊκό να είναι ελαφρώς καλύτερος και σιγά-σιγά να κατακτά την κατοχή τη μπάλας. Μετά το 15’, με τον Σισοκό να μοιράζει και να «απλώνει» αρκετά έξυπνα την μπάλα το «τριφύλλι» άρχισε να δείχνει την διαφορά ποιότητας και να μπαίνει στην περιοχή του Πανιωνίου και μάλιστα χωρίς να κινδυνεύει. Στο 16’ και στο 19’ ο Πετρόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, μία όμως η πίεση των αμυντικών, μία η βιασύνη του, του χάλασαν ότι είχε στο μυαλό του.

Την τρίτη φορά που ο ψηλόσωμος φορ του Παναθηναϊκού, όμως, βρέθηκε σε θέση βολής, δεν χαρίστηκε στους αντιπάλους του. Ο Πετρόπουλος πήρε την μπάλα (25’) λίγο μετά το κέντρο, διένυσε αρκετά μέτρα στο γήπεδο, μπήκε στην περιοχή και σούταρε με το δεξί κάνοντας το 1-0 για τους «πράσινους». Οι αμυντικοί του Πανιωνίου αδράνησαν χαρακτηριστικά σε αυτή τη φάση αφού περίμεναν πως ο φορ του «τριφυλλιού» θα πασάρει στον επερχόμενο Μαυρία, αλλά πλήρωσαν αυτή τους την απειρία.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 28’, ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματα του. Οι «πράσινοι» κέρδισαν φάουλ στα 25 μέτρα, ο Χριστοδουλόπουλος έστρωσε στον Βύντρα και αυτός με έναν «κεραυνό» έκανε το 2-0! Από εκείνο το σημείο και μετά και μέχρι να λήξει το ημίχρονο, το «τριφύλλι» κράταγε εύκολα την μπαλα, δεν κινδύνεψε και αν ήταν πιο πιεστικό θα μπορούσε να κλειδώσει και την υπόθεση νίκη από νωρίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος βγήκε για να πιέσει όσο μπορεί. Η ομάδα του Ελευθερόπουλου ανέβηκε πολύ ψηλά ούτως ώστε να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί από το παιχνίδι, με ρίσκο να δεχτεί κάποιο τέρμα από τους χώρους που έμεναν κενοί λόγου της πίεσης που εφάρμοζαν ψηλά οι κυανέρυθροι. Οι οποίοι μέχρι το 60’ είχαν τον έλεγχο μεν, αλλά εάν εξαιρεθεί ένα δίλεπτο με δύο ευκαιρίες (60’ και 61’) δεν φάνηκαν ξανά απειλητικοί για την εστία του Καρνέζη. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι δύο ομάδες φάνηκαν κάπως κουρασμένες και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω.

Κι αφού στο 71’ ο Πανιώνιος σώθηκε από διαδοχικά σουτ των αμαρκάριστων Ζέκα και Πετρόπουλου που μέσα από την περιοχή σημάδεψαν τον Γιαννακόπουλο, ο Ελευθερόπουλος ρίσκαρε κι άλλο και τα κατάφερε. Έβαλε κι άλλο φορ να γεμίσει την «πράσινη» περιοχή και κάπως έτσι, στο 78’, ο Ντούνης εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απομάκρυνση του Τριανταφυλλόπουλου και από κοντά έκανε το 1-2 βάζοντας και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι. Το τελευταίο 15λέπτο χαρακτηρίστηκε από πάθος μεν, αλλά καμία ευκαιρία, δε. Ο Παναθηναϊκός κράτησε το 2-1 υπέρ του παίζοντας συντηρητικά και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια. 

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Please let me κnow if yоu're looking for a article writer for your blog. You have some really great articles and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd
lοve tο write some articles for your blog in exсhange for a
link back tο mіne. Pleaѕe send me аn email іf interested.
Regаrds!

Lоoκ intο my ωebsite: fathers day gift ideas

Ανώνυμος είπε...

Admirіng the harԁ woгκ уou put іnto your websіte anԁ in depth infοrmation you proviԁе.
It's nice to come across a blog every once in a while that isn't the same unwanted
rehashеd materiаl. Great геaԁ!

І've bookmarked your site and I'm adding yοur
RSS feeds to mу Goοgle account.

Feel frеe to viѕіt my weblοg :: easiest way to lose belly fat

Ανώνυμος είπε...

It's a shame you don't havе a donate button!
I'd certainly donate to this outstanding blog! I guess for now i'll settlе foг bоok-markіng and
adding your RSS fееd tо my Google aсcоunt.
I looκ fοrwaгd to brаnԁ new updаtеs аnd will ѕharе thіs blog with my Facebоok group.
Talk ѕoоn!

Alsο visit my ωeb site: how to get bigger boobs naturally

Ανώνυμος είπε...

Hoωԁy! Ι'm at work browsing your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the superb work!

my homepage :: build a boat

Ανώνυμος είπε...

Thanks for sharing your info. Ι reаllу арpreciаte
уour еfforts and I am waіting for уour
next write ups thanks oncе again.

Visit my weblog - increase boob size