ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Superleague: ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 2-0 (video)


Μεγάλη νίκη για τον ΟΦΗ, οι Κρητικοί με τέρμα του Παπάζογλου στο 14’ και του Κουτσιανικούλη στις καθυστερήσεις επικράτησαν 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Ηράκλειο και...
έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Παθιασμένοι για 90’ λεπτά οι παίκτες του Αναστόπουλου έφτασαν δίκαια στο τρίποντο, απέναντι σε έναν πολύ κακό, για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι Αστέρα. Μόνο ο Ντε Μπλάσις ξεχώρισε για την ομάδα του Τσιώλη.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, ο Αστέρας Τρίπολης παθαίνει… μπλακ άουτ στην Κρήτη. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, «έπεσε» στην παγίδα του Αναστόπουλου και πήρε από νωρίς μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο καλές στιγμές στην αρχή δεν έφεραν γκολ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Αναστόπουλος έστησε την ομάδα του με βάση την ταχύτητα.
Με τους Κουτσιανικούλη και Περογραμβράκη να «τρέχουν» τους Φορμίκα και Τσαμπούρη αντίστοιχα και τον Παπάζογλου να απασχολεί τους Μπαρτολίνι και Καστέλς, ήρθε και το γκολ. Ο Βερόν έκανε πολύ όμορφη κάθετη πάσα, ο Παπάζογλου έπιασε το σουτ στην κίνηση και άνοιξε το σκορ, σε ένα γκολ που φέρει ευθύνη και ο Φούλοπ. Το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε τον ΟΦΗ να είναι μπροστά στο σκορ και να έχει 45΄λεπτά για να διαχειριστεί μια ενδεχόμενη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσιώλης έκανε την πρώτη του διορθωτική κίνηση με τον Γκάμπριελ, αντί του Φραγκουλάκη, όμως επί της ουσίας δεν άλλαξε τίποτα στην εικόνα της ομάδας. Οι Αρκάδες συνέχισαν να βρίσκονται εκτός παιχνιδιού, να μην μπορούν να απειλήσεις και ότι αξιόλογο γινόταν για λογαριασμό τους, να αρχίζει και να τελειώνει στον Ντε Μπλάσις, ο οποίος πάλευε μόνος.
Το φινάλε έφτανε, οι Αρκάδες ξεκίνησαν κάτι σαν… αντίδραση, όμως και πάλι οι Γκάμπριελ, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν απέναντι στον Γουναρίδη που έμοιαζε ανίκητος. Από την άλλη πλευρά, ο Κουτσιανικούλης, εκμεταλλεύτηκε άριστα στις καθυστερήσεις την ευκαιρία και έκανε το 2-0 για την ομάδα του, κλειδώνοντας το τρίποντο. Το τελευταίο σφύριγμα του Λαμπρόπουλου έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί που έτρεχε ο ΟΦΗ, ενώ από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Τσιώλη έχασαν μια ακόμα φορά την ευκαιρία να κυνηγήσουν κάτι παραπάνω.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ζαχαράκης (77’ Κουρδάκης), Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Βιτώρος (71’ Μπανούσης), Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης (79’ Έγκον), Μπαρτολίνι, Καστέλς, Φορμίκα, Αλβάρες, Φραγκουλάκης (46’ Γκάμπριελ), Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Καλαντζής.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κοριθνίας)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Θανασακούδης (Μακεδονίας)




sport-fm.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: