ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Superleague: Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-0 (video)


Σε τροχιά Ευρώπης μπήκε ο Λεβαδειακός μετά τη τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου νίκησε δίκαια 2-0 στη Λειβαδιά την ακίνδυνη Κέρκυρα που έπαιζε με 10 παίκτες από...
το 54' λόγω αποβολής του Αγρίτη.
 Η εικόνα του αγώνα
 Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος του Λεβαδειακού. Οχι ότι οι Βοιιωτοί έφτασαν στο επίπεδο απόδοσης αγώνων όπως αυτοί κόντρα στη Βέροια και τον Πανιώνιο, είχαν όμως και κατοχής μπάλας και ουσία όταν τα χρονικά περιθώρια άρχισαν να στενεύουν. Η Κέρκυρα παρουσιάστηκε κουρασμένη. Κάτι το 90λεπτο στο τρομερά βαρύ τερέν του Τυρνάβου πριν από τέσσερις ημέρες, κάτι τα συνεχόμενα ματς, οι Φαίακες πήγαιναν συνέχεια δεύτεροι πάνω στην μπάλα ενώ από το 20' και μετά κλείστηκαν στο 1/4 του γηπέδου περιμένοντας το...μοιραίο.

 Αυτό ήρθε (μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο) στο 53' όταν ο Ζησόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ωραία συνεργασία του Ναπολεόνι με τον Ακόστα και άνοιξε το σκορ. Στο επόμενο λεπτό ο Αγρίτης αποβλήθηκε (με πολύ αυστηρή κόκκινη κάρτα πάντως) και ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε αφού η Κέρκυρα δεν είχε ούτε τα αποθέματα ούτε τη φρεσκάδα για να ψάξει την ισοφάριση με παίκτη λιγότερο.

 Ο Λεβαδειακός συνέχισε πάντως στο ίδιο τέμπο, σκόραρε και δεύτερο γκολ με την κεφαλιά του Κόρμπου στο 73'και απέδειξε ότι αυτό που του έλειψε τις πρώτες αγωνιστικές ήταν μόνο η τύχη. Αφού οι σχέσεις της με τον...αστάθμητο παράγοντα αποκαταστάθηκαν, πλέον η ομάδα του Παράσχου μπορεί να πιστεύει σ'ένα καλύτερο μέλλον.


 contra.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: