ΣΙΝΕ

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Superleague: Ατρόμητος- ΟΦΗ 3-2 (video)

Ο Μπρίτο δύο λεπτά πριν από το φινάλε ήταν εκείνος που έδωσε στον Ατρόμητο τη δίκαιη νίκη, που παραλίγο να χάσει από μία αδράνεια της άμυνας στο 87'. Η νίκη με 3-2 μπορούσε να έχει...
εξασφαλιστεί πολύ νωρίτερα, αν οι παίκτες μας ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Η ομάδα μας μπήκε στο ματς με μεγάλη διάθεση και ο Σκόνδρας (12') με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Περογαμβράκης (21') ισοφάρισε για τον ΟΦΗ, αλλά παρότι ο ρυθμός έπεσε, ο Ατρόμητος δεν έχασε τον έλεγχο. Οι ευκαιρίες που χάθηκαν με τους Μπρίτο (33'), Φυτανίδη (37'), Επστάιν (38') δεν βοήθησαν τους παίκτες μας να πάνε με υπέρ τους σκορ στο ημίχρονο, ενώ ο Σκόνδρας (55') προειδοποίησε στην επανάληψη.
Στο 63' ο Καραμάνος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Γουναρίδη έπειτα από το σουτ του Μπρίτο κι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας, αλλά στο 87' έγινε η ζημιά όταν στην κόντρα ο Κουτσιανικούλης νίκησε με πλασέ τον Ιτάντζ.
Οι παίκτες του Ατρόμητου όμως έδειξαν τα ψυχικά τους αποθέματα και πίεσαν τον ΟΦΗ για να ανταμειφθούν με το γκολ του Μπρίτο στο 90', αφού πέρασε δύο αμυντικούς και τον τερματοφύλακα για να πλασάρει σε κενή εστία.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Σουμπίνιο (68' Ιγκλέσιας), Μπρίτο, Δημούτσος, Καραγκούνης (77' Μπέλιτς), Επστάιν, Κούτσι (55' Καραμάνος).
ΟΦΗ: Γουναρίδης, Κουρδάκης (46' Κουρδάκης), Σόουζα, Σαρ, Μονιάκης, Βερόν (78' Ζορμπάς), Ιωαννίδης (67' Κουτσιανικούλης), Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Βιτώρος, Παπάζογλου.


atromitosfc.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: