ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Superleague: Oλυμπιακός - Πλατανιάς 2-1 (video)


Ο Ολυμπιακός μπορεί να επικράτησε με σκορ 2-1 του Πλατανιά ωστόσο δεν ικανοποίησε –για άλλη μία φορά- τους φίλους του που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη, με εκείνους να ελπίζουν ό,τι θα δουν τα…
καλύτερα κόντρα σε Άρσεναλ και Παναθηναϊκό που ακολουθούν.
Καλοί μόνο για ένα ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» με αρκετές χαμένες ευκαιρίες, με τους Φουστέρ και Μήτρογλου να μην αξιοποιούν τα… δώρα που τους προσέφερε ο Ιμπαγάσα.
Μόλις στο 6ο λεπτό ο Αμπντούν άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, που κέρδισε ο Ιμπαγάσα, με τον Τοροσίδη να σκοράρει στο 19’ και να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στους πρωταθλητές. Γκολ-δώρο του Κάρολ στον Πλατανιά στο 37', ύστερα από δυνατό σουτ του Ουντότζι.
Πέντε λεπτά μπορούν να φέρουν την αλλαγή; Κι όμως! Τόσα χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να αλλάξει την εικόνα του αλλά και το σκορ… Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Πλατανιάς ήταν αυτός που έκανε «παιχνίδι» μέσα στο Καραϊσκάκη, αλλά η ανατροπή του Ιμπαγάσα από τον Δέντσα, έστειλε τον Αμπντούν στην άσπρη βούλα και ο τελευταίος την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ιμπαγάσα να επιβεβαιώνει πόσο αναγκαίος είναι στην ενδεκάδα.

Ο Τοροσίδης έδωσε στη συνέχεια (19’) προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ενώ Φουστέρ (είχε και δοκάρι αργότερα) και Μήτρογλου, ύστερα από τις εξαιρετικές μεταβιβάσεις του «Κάνιο» απώλεσαν τις ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα. Ωστόσο, ο Κάρολ είπε να δώσει λίγο… ενδιαφέρον στο ματς, καθώς από δικό του λάθος ο Ουντότζι έβαλε ξανά τον Πλατανιά στο παιχνίδι. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν τον ξέφρενο ρυθμό τους, παίζοντας φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο και δημιουργώντας αρκετές καλές στιγμές. Ωστόσο δεν άλλαξε κάτι, με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να είναι το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν ξανά καλύτερος από τον Πλατανιά, ωστόσο όχι τόσο απειλητικός όσο ήταν στο πρώτο μέρος, καθώς η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν πιο καλά οργανωμένη. Στις ευκαιρίες που δημιούργησε, ο Ιμπαγάσα ήταν πάλι ο… σερβιτόρος σε Φουστέρ και Μήτρογλου, αλλά κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να νικήσει τον Κηπουρό.

Οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του ματς, όμως ήταν «φλύαροι», ενώ πέρα από τις καλές στιγμές με τον Τζεμπούρ, ο οποίος είχε πάρει τη θέση του Μήτρογλου, δεν έκαναν κάτι άλλο αξιόλογο μέχρι το τέλος, με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη με σκορ 2-1 και να σκέφτονται πλέον την αναμέτρηση με την Άρσεναλ και στο… βάθος τον Παναθηναϊκό.

* Ο Βασίλης Τοροσίδης σκόραρε ξανά στο Καραϊσκάκη, ύστερα από τις 6/11/10, στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο, όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με σκορ 5-0. 


Ολυμπιακός (Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Μοντέστο, Μανιάτης (75’ Γκρέκο), Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φουστέρ (84’ Βλαχοδήμος), Μήτρογλου (65’ Τζεμπούρ).
Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Τζανής, Κανακούδης, Μαραγκουδάκης, Κάλαϊτζιτς, Δέντσας (22’ Ντόε), Ουντότζι, Μιρτσέτα (72’ Ναζλίδης), Ουκάρ (46’ Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Παληγεώργος.


sports-fm
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr Τελευταίες ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: